Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Sahilde harika yoga duruşu – Great yoga posture on the beac

22.09.2020
1.524
A+
A-
Sahilde harika yoga duruşu – Great yoga posture on the beac

 

5Te4kNV
Sahilde harika yoga duruşu

Sahilde harika yoga duruşu – Great yoga posture on the beac

Yılın ayına ve bulunduğunuz yere göre, yaklaşık sıcaklığa sahip olma olasılığı en yüksek olan günün saatini seçmeye çalışın. Sıcak aylarda uygun olan, sabahın erken saatlerinde veya öğleden sonra geç saatlerde pratik yapmaktır.
Bilmeliyiz ki konsantrasyon, optimal bir yoga deneyimi elde etmemizin anahtarıdır. Bu nedenle, karmaşık olsa da , yoğun kalabalığın uzağında bir plaj bulmaya çalışmanız daha uygun olacaktır.
sahilde%2Byoga

Huzura ulaşmanın yolunun , plaj gibi doğal bir ortamda , denizin ve dalgaların sesini,  ritmini dinleyerek yogadan geçtiğini söylemem gerekiyor. Bunlar zamanın başlangıcından beri var olan temel seslerdir, bu yüzden onları duyduğumuzda hücrelerimiz evrene senkronize olarak hatırlar ve tepki verir. Ve işte o zaman vücudumuz  hayat ve enerji ile dolu olur.
Asanaların veya yoga duruşlarının çoğu, sağlam bir denge gerektirir. Bu nedenle, sahilde yoga yapmaya başlamadan önce, olabildiğince düz bir alan seçtiğinizden emin olun, aksi takdirde vriksasana (ağaç duruşu ) veya sirshasana (kişinin kafasının üzerinde durma ) gibi pozisyonları yapmakta bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. 
yoga%2Bve%2Bsahil

Yoga yapmadan önce yemek yemekten kaçının,  ama mecbur kalırsanız,  hafif atıştırmalık tercih edin.  Ve  özellikle yogayı öğle yemeklerinden, kahvaltılardan ve akşam yemeklerinden hemen sonra yapmayınız.
 
Yoga yaparken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayı kolaylaştırabilecek derin bir rahatlama ve konsantrasyon durumuna ulaşmak oldukça yaygındır
Toparlamaya çalışırsam yapacağımız Meditasyonlar, iç huzurumuzun anahtarı sayılır.
yoga%2Bokuokubil

Meditasyon ayrıca, toksik veya negatif güçlerle uğraşırken daha net, daha yetenekli bir yanıt vermemize yardımcı olarak zihninizde olumlu duyguları teşvik edeceğini biliyor muydunuz?  Bu yüzden, kendinizi mükemmel bir ortamda bulduğunuzda, meditasyon yapmak için birkaç dakikanızı ayırmanızı tavsiye ederim.
Thank you yogaloveflow for yoga photos. CILICK
Etiketler: Sahilde harika yoga duruşu, Sahilde Yoga Nasıl Yapılır, Great yoga posture on the beac

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    7 paylaşım için teşekkürler….

  2. OkuOkuBil dedi ki:

    Ben teşekkür ederim