Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

KartRider Rush Sınırsız K Mod + Apk + Sınırsız K-Coins ve Lucci İndir 2020

12.09.2020
701
A+
A-
KartRider Rush Sınırsız K Mod + Apk + Sınırsız K-Coins ve Lucci İndir 2020
UzQiOtE
KartRider Rush Sınırsız K Mod + Apk + Sınırsız K-Coins ve Lucci

KartRider Rush Sınırsız K Mod + Apk + Sınırsız K-Coins ve Lucci İndir 2020

Daha önce Kartrider oynadıysanız, bu yeni oyununu kaçırmayın derim. Bu oyunun önceki sürümü ile bu yeni sürüm arasındaki en büyük fark grafiklerin görünümüdür. Pistte dolaşırken mobil oyuncular için deneyiminizi çok daha sürükleyici hale getirecek 3D grafikler kullanılıyor. Android ve iOS için KartRider Rush + mod çeşitli modlarla şık oyunu indirin . Oyun hesabınızda Sınırsız K-Coins ve Sınırsız Lucci kaynakları edinin. Ayrıca, tüm Nadir eşyaların kilidini açabilirsiniz.
ÖZELLİKLERİ;
Sınırsız K-Coins
Sınırsız Lucci
Tüm Nadir öğelerin kilidini aç
İndirmesi ücretsiz
Tamamen Güvenli
999 min

OYUN AÇIKLAMASI
Oyunun en önemli yönü kontrol ve bu yüzden oyunu doğru bir şekilde alıp oynamanız çok önemli. Aynı zamanda mobil kontrol şemasına en verimli şekilde uyar. Hem eski hem de yeni oyuncuları ağırlıyor. Ekranın bir tarafında iki takım ok vardır. Bu, direksiyonu kontrol etmeye yardımcı olur. Düğmenin boyutu önemli bir rol oynar çünkü bu şekilde her seferinde başparmağınızı veya parmağınızı belirli bir noktada tutma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.
Bu düğmeler oldukça büyük ve bu nedenle engellemeden onları kontrol edebileceksiniz. Yeni bir oyuncuysanız, bu düğmeler sizin için her şeyi kolaylaştırır. Her iki tarafta da yüksek “drift” düğmeleri var ve isterseniz yarışırken her iki taraftaki bu düğmelere basabilirsiniz.
KURULUM;
KartRider Rush + Mod dosyasının kurulumu çok kolaydır
Otomatik güncelleme
Cihazınızı köklendirmenize veya jailbreak yapmanıza gerek yok!
Android cihazınızda Ayarlar’a gidin
Genel Ayarlar’da Kişisel bölümünün altındaki Güvenlik’e gidin
Aygıt yönetimi altındaki Güvenlik sayfasında Bilinmeyen Kaynaklar’a ( Bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin ver) gidin ve seçin.
Bir Pop-up kutusu sizi değişiklik hakkında uyaracak, Tamam’a tıklanarak kapatın.
Bildirim ekranın üst kısmından paneli
KartRider Rush + MOD.apk’a dokunun ve yükleyin.
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

< RUSH MOD İNDİR > ?

TR Link

< RUSH MOD İNDİR > ?

Etiketler: KartRider Rush Sınırsız K Mod İndir, KartRider Rush Oyna, KartRider Rush İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.