Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 – PC – Bitirilmiş Save Dosyası 2020

02.08.2020
473
A+
A-
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 – PC – Bitirilmiş Save Dosyası 2020
tHTmGhk
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 – PC – Bitirilmiş Save Dosyası

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 – PC – Bitirilmiş Save Dosyası 2020

UMvC3’te, her oyuncu üç karakterden oluşan güzel bir takım seçer ve ardından bire bir savaşırsınız. Marvel ve Capcom 2’de olduğu gibi iki yumruk düğmesi ve iki vuruştan ziyade, bu üç saldırı düğmesine ve bir fırlatma düğmesine (S düğmesi de denir) dayanır. Başlatıcı, bir düşmanı havaya vurur ve yukarı atlamanıza ve ardından bir hava komboyu izlemenize olanak tanır.
Kullanmanız gereken tek düğme Yardım 1 ve 2’dir. Bu, ekibinizin diğer üyelerini hızlı bir yardım hareketi gerçekleştirmek için arar. Bir yardım düğmesini basılı tutarak, atlayan karaktere geçebilirsiniz. Etiketleme, yaralı karakterlerin sağlıklarının bir kısmını kurtarmasına izin verir.
Oyun% 100 tamamlandı. Her şey açık.
KURULUM
Aşağıda vermiş olduğum linkten, pc-ultimate-marvel-vs-capcom-3 dosyasını indirelim.
C: Program Dosyaları (x86) Steam userdata Steam Kullanıcı Kimlik Numarası 357190 remote.
PASSWORD: okuokubil.com
VİDEOLU ANLATIM

? MARVEL İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? MARVELİNDİR > ?

Etiketler: Ultimate Marvel vs. Capcom 3 İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.