Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Sonyuncu, Craftrise Olta Makrosu Ban Yok, Her Mouseye Uygun İndir 2020

21.08.2020
1.657
A+
A-
Sonyuncu, Craftrise Olta Makrosu Ban Yok, Her Mouseye Uygun İndir 2020

sQ4D8eQ
Sonyuncu, Craftrise Olta Makrosu Hileli 2020

Sonyuncu, Craftrise Olta Makrosu Ban Yok, Her Mouseye Uygun İndir 2020

Sonoyuncu Craftrise, G300s gibi oyuncu mouseniz yoksa yok artık bu paylaşımımızdan sonra makro yapabileceksiniz. Vereceğimiz bu yöntemle her mouse için makro deneyebilirsiniz.
Bu paylaşacağım program bir oyun için çalışılmış değil tam anlamıyla makrodur ve oyun kesinlikle yakalamaz. Ban riski de yoktur.
Ellerinde iyi mause olanlar bu oyunu tadını çıkararak oynarken siz oynayamıyordunuz şimdi işler değişti artık sizde bu yöntemle makro sahibi olabilirsiniz. Sadece yapacağınız tek şey paylaşımını yapmış olduğum linkten programı indirmeniz.
AÇIKLAMA;
Aşağıda vermiş olduğum linkteki program oto tekrarlayıcı bir bakıma makrodur, siz makronuzu anlatımda olduğu gibi ayarlayıp tuş atamalarımı yapalım.
Oyunda başlatıp denemeye başlayalım, Oyun tanıtımına bakabilirsiniz.
VİDEOLU ANLATIM

< MAKRO PROGRAMI İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

< MAKRO PROGRAMI İNDİR > ?

Etiketler: Sonyuncu Craftrise Olta Makrosu İndir, Sonyuncu, Craftrise Oyna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.