Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Mini Militia v5.3.2 Tek Vuruş + Duvar Hack Mod Menu + v4 Apk İndir 2020

27.08.2020
2.736
A+
A-
Mini Militia v5.3.2 Tek Vuruş + Duvar Hack Mod Menu + v4 Apk İndir 2020

 

Mini Militia v5.3.2 Tek Vuruş + Duvar Hack Mod Menu + v4 Apk İndir 2020

Mini Militia v5.3.2 tek vuruş, duvar hack ve sağlık özellikleri ile öne çıkan bu güzel oyunu indirmek için tıklamanız yeterli olacaktır. Çevrimiçi 6 oyuncuya veya yerel wi-fi kullanarak 12 oyuncuya kadar yoğun çok oyunculu savaş tekniklerini yakından yaşayın.
Çavuş ile antrenman yapın ve çevrimdışı Eğitim, İşbirliği ve Hayatta Kalma modlarında becerilerinizi geliştirmek için oyuna katılın. Keskin nişancı, av tüfeği ve alev makinesi dahil olmak üzere çok sayıda silah türüne sahip olun.
Patlayıcı çevrimiçi ve yerel çok oyunculu savaş özellikleri! Sezgisel çift çubuklu çekim kontrolleri. Genişletilmiş dikey uçuş için roket botlarını kullanan açık dünya haritaları. Yakınlaştırma kontrolü, yakın dövüş saldırıları ve modern ve fütüristik ağır hizmet silahları ve el bombaları ile ikili kullanım yeteneği. Soldat ve Halo arasındaki bu eğlenceli çizgi temalı çaprazlamada takım tabanlı savaşlara katılarak oynayın.
ÖZELLİKLERİ;
Sınırsız sağlık
Sınırsız Güçlendirme
Sınırsız Cephe
Sınırsız Nade
Yeniden Yükleme
Tek Vuruş Öldürme
Görünmez
Duvar Hack
VİDEO OYUN TANITIM

 
 

BCVC Link

? V4 APK İNDİR ?

TR Link

< V4 APK İNDİR > ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.