Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Hamilelik Simülatörü 3D v1.6.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2020

22.08.2020
403
A+
A-
Hamilelik Simülatörü 3D v1.6.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2020

9t69ey0
Hamilelik Simülatörü 3D v1.6.2 Sınırsız Para Mod Apk

Hamilelik Simülatörü 3D v1.6.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2020

Hamilelik Simülatörü yakında gelecek bebeğinizin eğitimi için bir ön hazırlık oyunudur. Bu anne simülatörü oyunu, ailenizi her seferinde bir dokunuşla büyütürken hamileliğin gelecekteki olası karşılaşabileceğiniz sorunlarını sizlere gösterecek ve deneyim sağlayacaksınız.
11 min

Eğer bu siteme giripte bu oyunu gördüysen birde hamale isen bu oyun tam senlik. Yolculuğunuz daha yeni başlıyor. Önümüzdeki 9 ay boyunca bu anne simülatörü oyununda, bu hayat hamilelik simülatöründe o güzel göbeğin büyümesini izlerken, Anne olmanın gururunu şimdiden yaşayacaksın.
Sizi doğumdan doğuma götürecek tüm hamile Anne adayı kurallarını keşfederek yükseltin.
33 min

Boşta kalmanın mazereti yok! Uyumak, yürümek, vitaminlerinizi almak ve daha fazlasıyla gelecek haftaya ilerlemek için bu hamilelik simülatörü oyununda seviye atlayın ve bu ilerleme çubuklarını doldurun. Bu anne simülatöründe yeni bir rol deneyin!
Uzun zamandır beklenen bitişe – bebeğinizin doğumuna – ulaşmanıza yardımcı olacak hamile bebek-anne kalplerinizi kazanmak için dokunun, 
Hamilelik simülatörümüzle mücadeleye hazır mısınız? Hemen denemek için oyunu indirin! Harika bir Anne olacağını biliyoruz ve başarılar diliyoruz.

KURULUM

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten, pregnancy-idle-3d-simulator-v1.6.2-mod-okuokubil-com .apk dosyasını indirip cihazımıza kuralım.

VİDEOLU ANLATIM

< APK İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

< APK İNDİR > ?

Etiketler: Hamilelik Simülatörü Oyna, Hamilelik Simülatörü İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.