Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Car Crusher v1.3.5 Sınırsız Para Hileli Apk İndir Son Sürüm 2020

31.08.2020
339
A+
A-
Car Crusher v1.3.5 Sınırsız Para Hileli Apk İndir Son Sürüm 2020
KSvtzZk
Car Crusher v1.3.5 Sınırsız Para Hileli Apk İndir 

Car Crusher v1.3.5 Sınırsız Para Hileli Apk İndir Son Sürüm 2020

Car Crusher araba kırıcı oyunumuzda, bir hidrolik presi harekete geçireceksiniz ve bazı arabaları ezeceksiniz. Birden fazla araç üzerinde büyük güç kullanın ve neler olacağını görün.
Car Crusher, araba kırıcı oyuncuyu işe hidrolik bir presle tanıtacak basit bir simülatör. Her seviyede kullanıcı herhangi bir aracı mengeneye sıkıştıracaktır. 
Basının “kurbanları” arasında arabalar, kamyonlar, tekneler, uçaklar, helikopterler, inşaat malzemeleri ve diğer birçok nesne yer alıyor. 
Çalışma sırasında, mekanizma nesneyi kelepçeleyecek ve metal peletlere bastıracak ve ardından işleme için gönderecektir. Başarılı bir eylem, balyalama makinesini iyileştirecek ve çeşitli bonuslar alacaksınız.
HİLE İÇERİĞİ
– Oyundaki tüm kilitler açık
– Daha fazla para
– Reklamlar yok
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, Car Crusher 1.3.5.33MOD-t Hileli apk dosyasını indirelim ve cihazımıza kuralım.
Oyuna girip bahsedilen modları deneyebilirsiniz
VİDEOLU ANLATIM

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Car Crusher Sınırsız Para, Car Crusher İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.