Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Age of Kings 3.2.0 Skyward Battle Sınırsız Para Mod APK İndir 2020

12.08.2020
365
A+
A-
Age of Kings 3.2.0 Skyward Battle Sınırsız Para Mod APK İndir 2020

Age of Kings 3.2.0 Skyward Battle Sınırsız Para Mod APK 

Age of Kings 3.2.0 Skyward Battle Sınırsız Para Mod APK İndir 2020

Age of Kings Skyward Battle  savaşlarınızı gökyüzüne kadar yükseltin ve yüce imparatorluğunuzu yeniden inşa etmek için fethinizde size hizmet edecek yüzlerce benzersiz güçlü kahraman kadınlar arasından seçiminizi yapın.
Her kahramanın kendine özgün güçleri ve yetenekleri bulunuyor. Savunma, kaynak toplama veya askeri kampanyalar için kullanabileceksiniz.
Dünya haritasını keşfedin, vahşi bölgelerden kaynaklar toplayın, imparatorluğunuzu genişletin, düşmanları yok edin. Tüm bunlar gerçek zamanlı olarak sizin kabiliyetinize bağplı olacaktır.
Bir ittifakta arkadaşlarınızla birleşin, birbirinizin gelişmesine yardımcı olun, teknolojileri geliştirin ve birlikte savaşlara katılın. 
İmparatorluktaki en güçlü ittifak ol! Ne için bekliyorsun? Oyunu indir ve sende katıl.
Kalenizi inşa edin ve birliklerinizi eğitin. Gelişim yolunuzu seçin. Size en uygun kale türünü seçebilirsiniz.
ÖZELLİKLERİ;
Sınırsız Para / Değerli Taş
Tümünün Kilidi Açıldı (Reklam Yok)
Ücretsiz Yeni Seviye Yükseltme
Yaşam süresi mod sürümü
KURULUM;
aşapıda vermiş olduğum linkten Age of Kings Skyward Battle_v3.2.0_okuokubil-com.apk dosyasını indirip kuralım ve oyunun tdını çıkaralım.
VİDEO OYUN TANITIM

? APK İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? APK İNDİR > ?

Etiketler: Age of Kings İndir, Age of Kings Skyward Battle İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.