Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

My Talking Angela 4.6.5.752 Konuşan Angela Para Hileli APK + Mod İndir 2020

09.07.2020
1.143
A+
A-
My Talking Angela 4.6.5.752 Konuşan Angela Para Hileli APK + Mod İndir 2020
w9qDbes
My Talking Angela 4.6.5.752 Konuşan Angela Para Hileli APK + Mod 2

My Talking Angela 4.6.5.752 Konuşan Angela Para Hileli APK + Mod İndir 2020

Ekrana dokunarak Angela ile etkileşime geçmek için bu güzel hileli mod apk mutlaka indir ve oyunun tadını çıkart.  Parmağını hafifçe vurur, kedi sıcak bir şekilde sana gülümsesin. 
Ancak sert bir presleme durumunda hapşırır, hatta sandalyeden düşer. Kedi çeşitli hediyelerden memnun oluyor: içecekler, kozmetikler, gardırop eşyaları ve çok daha fazlası. Her birinin fiyatı ekranın sol üst tarafında görüntülenir.
Konuşan Angela Apk , tüm ailenin tadını çıkarabileceği bir stile sahip sanal bir evcil hayvan oyunudur. Oyun içinde hileli mod apk olduğu için sınırsız para alacak ve tüm alışverişlerinizde bedava olarak eşyalar alacaksınız.
44 min

AÇIKLAMA;
Oyunda Angela’yı yıkayabilir, evini dekore edebilir ve lezzetli yemekle yaparak besleyebilirsiniz.
Angela, beceri, refleksler ve bulmaca çözme yeteneğini test etmek için tasarlanmış çeşitli mini oyunlara sahiptir.
Angela, elbiseler, ayakkabılar ve makyaj da dahil olmak üzere çok çeşitli moda öğelerinden benzersiz kıyafetler seçebilir. Ne zaman isterse yeni bir makyaj tazeleyebilirsiniz.
En sevdiği şarkılara havalı dans hareketleri bile öğrenebilir. İster bale, K-pop ya da disko Angela olsun sahneye çıkar ve biraz sihir yapar sizi eğlendirir.
KURULUM:
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “My-Talking-Angela-4.4.2.570-Mod-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO ANLATIMI

? MOD APK İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: My Talking Angela, Konuşan Angela İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.