Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Mortal Kombat 2.6.0 Mod Menu Hileli Apk + Mega + Data İndir 2020

03.07.2020
377
A+
A-
Mortal Kombat 2.6.0 Mod Menu Hileli Apk + Mega + Data İndir 2020

AyJdtSe
Mortal Kombat 2.6.0 Mod Menu Hileli Apk + Mega + Data 

Mortal Kombat 2.6.0 Mod Menu Hileli Apk + Mega + Data İndir 2020

Mobilde Mortal Kombat 11 konsol karakterlerinden oluşan harika bir güçlü ekip kur. MK11 ekibi, düşmanlarınıza acı vermek için benzersiz yetenekler ve güçlü takım sinerjileriyle son derece çok yönlüdür. 

MK11 kollection MK11 Raiden, Scorpion, Jade, Sub-Zero, Kabal ve Skarlet içerir ve konsol muadilleri kadar ölümcüldür! Hatta aynı Ölümcül Darbeyi bile yapıyorlar!

Kendi Mortal Kombat savaşçılarından oluşan ekibinizi oluşturun ve onları son sistem eğitin ve yeni özel saldırılar, güçlü eserler kazanmak için onları savaşa gönderin. 

Ronin Ekibi, Takım Kabusu ve Ölü Takım Günü gibi düşmanlarınıza karşı avantaj sağlamak için savaşçıları benzersiz sinerjilerle bir araya getirin!

Akrep, Johnny Cage, Sub-Zero, Cassie Cage, Ermac ve diğerleri gibi 130’dan fazla Mortal Kombat karakteri toplayın. Kana susamış Vampiress Mileena, futbol şampiyonu Kombat Cup Sonya Blade, gizemli Klassic Sürüngen ve savaşçı prenses Ronin Kitana gibi Mortal Kombat Mobile’a en yeni eklemeleri keşfedin.

Kendinizi kanıtlayın ve kadronuza yeni Mortal Kombat savaşçılarını getirmek için bir dizi maçı tamamlayın! Her haftaya yeni oyunlarla başlayın


KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “MORTAL_KOMBAT_2.6.0__0685_okuokubil” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

2- Arkasından “com.wb.goog.mkx” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.

VİDEO ANLATIMI

? MOD APK İNDİR > ?

? DATA  İNDİR > ?

Etiketler: Mortal Kombat, Mod Menu

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.