Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Krunker.io Aimbot Hack, ESP, Duvar Hack Hilesi İndir 2020

06.07.2020
1.730
A+
A-
Krunker.io Aimbot Hack, ESP, Duvar Hack Hilesi İndir 2020

Krunker.io Aimbot Hack, ESP, Duvar Hack Hilesi İndir 2020

Eski bir oyun olsada çok oyuncusu var ve müthiş talep oluyor. Krunker.io yeni nesil bir atış oyunu. Bu oyun genel olarak counter strike oyununa benziyor. Counter Strike oynuyorsanız, muhtemelen bu oyunda 1 olman çok kolay olacak. 
 
Oyuna başladığınızda karakterinizi, silahınızı ve oynayacağınız sunucuyu seçmelisiniz.
 
Krunker.io aimbot hileli otomatik hedefleme, duvar hilesi, ESP özellikleri vardır. Krunkerio aimbot’unuz olduğunda, diğer oyuncuların yerlerini duvar korsanlığı ile görürsünüz. Kırmızı bir lazerle düşmanlara yakalanacak ve onları yeşil çizgilerle göreceksiniz. Onları öldürmek istiyorsanız, farenin sağ tuşuna basmalısınız ve sonra otomatik nişan onları öldürmek için kilitleyecektir. Buna ek olarak, rakiplerin isimlerini, mesafelerini, sağlıklarını, silahlarını ve cephane numaralarını ESP ile gözlemleyebilirsiniz.
 
ÖZELLİKLERİ:
 
Geri Tepme Yok
ESP
BHOP
Otomatik Hedefleme
Tetik bot
Quickscoper
Manuel Amaç Yardımı
Silah Serisini Kullan
Duvarlardan Amaç
Özel Amaç Ayarı
 
TUŞ FONKSİYONLARI:
 
1: Otomatik Amaç Modunu Değiştir (otomatik nişan almak için oyuncular otomatik ateşleme özelliğini devre dışı bırakmalıdır)
2: Oto Atölyesi
3: Otomatik Yeniden Yükleme
4: Geri Tepme Yok
5: Hedef Delta
6: Patlama Şoku
7: Kuvvet Kapsamı
8: Ölüm Gecikmesi Yok
9: Süper Silah

KURULUM:

Krunker.io Aimbot Hack (tampermonkey veya diğerlerine ihtiyaç duyar) aşağıda 3 link veriyorum indirip deneyebilirsiniz. Video anlatımına bakabilirz.
 

VİDEO ANLATIMI

? KRUNKERİO USER  İNDİR > ?

? LİNK 1  İNDİR > ?

? LİNK 2 İNDİR > ?

? LİNK 3 İNDİR > ?

Etiketler: Krunker.io

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.