Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Horror Clown Pennywise v2.0.20 Korkunç Palyaço Mod Apk İndir 2020

08.07.2020
340
A+
A-
Horror Clown Pennywise v2.0.20 Korkunç Palyaço Mod Apk İndir 2020

o2zKGl9
Horror Clown Pennywise v2.0.20 Korkunç Palyaço Mod Apk

Horror Clown Pennywise v2.0.20 Korkunç Palyaço Mod Apk İndir 2020

Horror Clown Pennywise Korku Palyaço Pennywise korku oyunlarını sevenler bu oyunu kesinlikle kaçırmayın. Bir palyaçonun ne kadar zalim olduğunu göreceksiniz ve buna siz dur diyeceksiniz.
Bu oyunda, Loser’s Club’ın kaptanı Bill olarak görev alıyorsunuz. 28 yıl sonra, BT geri döndü ve Bill’in tüm arkadaşlarını kaçırdı. Şimdi bu tüm insanları kurtarmak sana kalıyor indir ve oyna.
Pennywise eski adı verilen kötü bir yaratığın ismidir. Orijinal şekli, Makro Evrende (Macroverse) bulunan ve uzun süre Dünya’ya gelen sarı ışık olarak ölüm ışığı olarak adlandırıldı. Bu yaratık, şeklini istediği kişiye değiştirme yeteneğine sahip olan büyülü bir güce sahiptir.
Her 28 yılda bir, kötü Pennywise palyaço uzun bir kış uykusundan sonra uyanır ve yiyecek arar. Özellikle çocuk yemeyi seviyor, bu nedenle palyaçonun görüntüsü çocukları ortaya çıkarmak ve korkutmak için seçilir. 
Ancak, korku palyaçosu avı hemen yutmaz, kurbandan “korku yiyor”. Yaralı veya trajedili çocukların zihinlerini manipüle etmeyi sever. Tüm bunları kurtaracak olan tek insan sensin.
ÖNEMLİ ÖZELLİKLER;
Gizle,
Ortamınızdaki nesne sizin kurtuluşunuz olabilir. Pennywise seni dolabın içinde ya da yatağın altında onu gördüğünü hissedemiyor!
Bulmacaları çözün;
Bu korkunç kaosun nedenini anlamaya çalışın ve korkunç görevleri tamamlayın. Bunu başaracak güçtesin.
Çevreni Dinle;
Çevrenizi dikkatle dinleyin, her sokak sesi durumu tamamen değiştirebilir.
Hayatta kalmaya çalış;
Sadece yanlış bir hamle sizin ölümünüz olabilir.
KURULUM:
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Horror Clown Pennywise v2.0.20 Mod APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO ANLATIMI

? MOD APK İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Horror Clown Pennywise, Korkunç Palyaço

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.