Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Gods of Boom 17.0.129 Sınırsız Cephane Hileli Apk + Mod İndir 2020

01.07.2020
288
A+
A-
Gods of Boom 17.0.129 Sınırsız Cephane Hileli Apk + Mod İndir 2020
sy0YLr9
Gods of Boom 17.0.129 Sınırsız Cephane Hileli Apk + Mod

Gods of Boom 17.0.129 Sınırsız Cephane Hileli Apk + Mod İndir 2020

Gods of Boom Mod, harika 3D grafikler ve sürükleyici bir oynanışa sahip rekabetçi bir çok oyunculu FPS oyunudur. 

Kedinizin kontrolleri öğrenebileceği kadar basit, ancak beceri sınırı, son derece zorlu ve virajlı turnuvası tarzı savaşlara alışkın olan rekabetçi eSpor oyuncularının ilgisini çekecek kadar yüksek. Farklı kurnaz taktikleri kullanarak çeşitli haritalarda çevrimiçi PvP savaşlarına katılmak ister misin? 

Ortalama 6 dakikadan kısa süren hızlı maçlarla en iyi FPS deneyimini yaşayın.
AÇIKLAMA;

Basit ve sezgisel kontroller: oyunun başından sonuna kadar asın ve rütbeleri yükseltmeye başlayın.
Canlı grafikler ve eski cihazlar için destek: çarpıcı görseller ekrana yapışmanızı sağlarken, donanım gereksinimleri çok ılımlı kalıyor.

İlgi çekici PvP savaşları: sayısız harita ve oyun modunda takım tabanlı eğlencenin keyfini yaşayın. Adrenalin dolu bu oyunu indirin.

Karakter özelleştirme: çeşitli yetenekler ve ekipman becerilerinin bir kombinasyonunu kullanarak benzersiz bir kahraman oluşturun ve yüzlerce kozmetik ürünle mükemmel bir görünüm bulun. 

Düzenli güncellemeler ve etkinlikler: sürekli içerik eklemeleri, yeni özellikler ve renkli temalı etkinlikler sayesinde asla sıkılmayacaksınız. 

Pro Play Modu: Dünyaca ünlü takımlardan oyuncularla eSports etkinlikleri.


KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “gods-of-boom-v17.0.129-okuokubil” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEO OYUN TANITIM

MOD APK İNDİR > ?

Etiketler:Gods of Boom

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.