Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Dota Underlords 1.0 Lord Savaşları Apk İndir 2020

12.07.2020
299
A+
A-
Dota Underlords 1.0 Lord Savaşları Apk İndir 2020
JPiVpeT
Dota Underlords 1.0 Lord Savaşları Apk İndir 2020

Dota Underlords 1.0 Lord Savaşları Apk İndir 2020

Dota Underlords 1.0 hileli apk olarak paylaşıyorum. 
Bu oyun dinamik savaşlar ile çok platformlu çok oyunculu strateji oyunudur ve son derece zevkli bir oyundur. 
Oyun da becerilerinizi seviyelendirme olasılığı olan bir kahramanlar takımı kurmaya ve daha sonra Büyük maçlarda yer alacaksınız. 
Düellolar, özel bir lobi oluşturma olasılığı bulunan farklı düşmanlar ve arkadaşlarla gerçekleşebilir. Buna ek olarak, oyuncu yeteneklerini geliştirmek için çevrimdışı olarak AI rakipleriyle savaşabilir. Oyunun zengin özellikleri erişilebilir arayüz ve gelişmiş grafikler ile tamamlanmaktadır.
KARIŞTIR VE EŞLEŞTİR: Aldığın her kahraman benzersiz ittifaklar kurabilir. Takımınızı müttefik kahramanlarla istiflemek, rakiplerinizi ezebilecek güçlü bonusların kilidini açacaktır.
CROSSPLAY: Seçim platformunuzda oynayın ve zahmetsiz bir çapraz oyun deneyimiyle tüm dünyadaki oyuncularla savaşın. Geç mi kaldınız? PC’nizde bir eşleşme başlatın ve mobil cihazınızda bitirin (veya tersi). Dota Underlords Mod’daki profiliniz tüm cihazlarda paylaşılır, bu nedenle ne oynarsanız oynayın, her zaman ilerleme kaydedersiniz.
 HIZLI AĞ: Valve’in hızlı erişimi sizi hiç vakit geçirmeden oyuna sokacak.

SIRALAMALI EŞLEŞTİRME: Herkes en alttan başlar, ancak diğer Underlord’lara karşı oynayarak rütbelere yükselecek ve White Spire’ı yönetmeye layık olduğunuzu kanıtlayacaksınız.
TURNUVA HAZIR: Kendi özel lobilerinizi ve maçlarınızı oluşturun, daha sonra seyircileri 8 Underlords’un dükünü izlemeye davet edin.
ÇEVRİMDIŞI OYNAT: 4 zorluk seviyesi ile sofistike bir yapay zeka sunan çevrimdışı oyun, becerilerinizi geliştirmek için harika bir yerdir. Boş zamanlarınızda oyunları duraklatın ve devam ettirin.
MEVSİMLİK DÖNÜŞ: Her sezon, bazı Kahramanlar, Eşyalar ve Özellikler’e, sürekli gelişen Underlords dünyasını şekillendirecek yeni eklemelere yer açılacak.
KURULUM:
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Dota-Underlords-1.0+2000485-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO ANLATIMI

? MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Dota Underlords İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.