Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Büyük Kamyon Simülatörü 2 v 1.0.25 Sınırsız Para Mod Para – Grand Truck Simulator

25.07.2020
602
A+
A-
Büyük Kamyon Simülatörü 2 v 1.0.25 Sınırsız Para Mod Para – Grand Truck Simulator

6cRYTdX
Grand Truck Simulator 2 v1.0.25 Mod Apk İndir

Büyük Kamyon Simülatörü 2 v 1.0.25 Sınırsız Para Mod Para – Grand Truck Simulator

Büyük Kamyon Simulator2, Grand Truck Simulator 2, kamyon sürüş simülatörleri arasında en çok indirilip oynanan zevkli bir oyun türü. 
Yeni eklenen görseller, kornalar, farlar, gerçek ses ve bu güzellikler arasında yük taşıyacak ve eğleneceksiniz.
Bu güzel ortamın tadını çıkarmak için harika bir fırsat. Bunlar sadece kategori için güzel grafikler, ölçek ve klasik özellikler değil, aynı zamanda bu tür oyunlara alışık olanlar için oyunu çok daha keyifli ve heyecan verici hale getiren birçok gerçekçi özellik katıyor. 
Burada ilginç ve orijinal fikirler, çeşitli traktörler, onları geliştirmek için bir mekanizma, bir dizi görev ve test, düzinelerce yük türü ve çok daha fazlasını bulacaksınız. 
ÖZELLİKLERİ;
Direksiyon simidi.
Pedallar.
Kornalar.
Farlar
Dönüş sinyalleri.
Vites değiştirme.
Kamera görünümü.
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “grand-truck-simulator-2-v1.0.24-mod-okuokubil” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO ANLATIMI

? MOD APK İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Büyük Kamyon Simülatörü 2 İndir, Grand Truck Simulator 2 İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.