Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Bloons TD Battles 6.7.0 Sınırsız Madalyon + Enerji Mod APK İndir 2020

01.07.2020
380
A+
A-
Bloons TD Battles 6.7.0 Sınırsız Madalyon + Enerji Mod APK  İndir 2020

Hew6Fhl
Bloons TD Battles 6.7.0 Sınırsız Madalyon + Enerji Mod APK

Bloons TD Battles 6.7.0 Sınırsız Madalyon + Enerji Mod APK  İndir 2020

Bloons TD Battles, oyundaki amacınız balonları doğrudan kontrol edebileceğiniz ilk seferdir. Bu, sizi dünyanın dört bir yanından gerçek oyunculara karşı koyan tamamen çevrimiçi bir oyundur. Biriniz, oyunda her zaman olduğu gibi, balon ordularına karşı savunmaları kontrol ederken, diğer oyuncu saldıran balonları kontrol etmek için uğraşacak.

Saldırıyı yapan oyuncu hangi tür balonların kullanıldığını kontrol eder, örneğin, yavaş ve ağır balonları kullanacak mısınız? 

Hayır, tüm bu kuleleri hemen kullanamayacaksınız – bazılarının daha sonraki seviyelerde kilidinin açılması gerekirken, diğerleri erken aşamalarda bunları karşılayabilmeniz için çok fazla paraya mal olacaktır.

Oyun geliştikçe, kauçuk rakiplerinize ölüm yağdırmak için daha stratejik ve yıkıcı kuleler kullanabileceksiniz. Gizli bir bombardıman uçağı ile havayı değiştirin veya plazma tabancalarıyla havaya uçurun. 

Kötü şöhretli balonları yok etmenin birçok yolu vardır, ancak daha ağır, zırhlı balonları ve bunun için koşacak hızlı ve hafif zırhlı olanları yok edebilecek iyi bir silah karışımına sahip olduğunuzdan emin olun. Bu güzel oyunu denemek için aşağıdaki linkten hileli mod apk indirin.

MOD ÖZELLİKLERİ:

Sınırsız Madalyon
sınırsız enerji
Sınırsız savaş puanı
Not: Hepsini almak için kuleyi sat

KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Bloons-TD-Battles-6.6.0-Mod-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEO ANLATIMI

MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: loons TD Battles

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.