Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Beat the Boss 4 1.4.2 Sınırsız Alış veriş Mod APK İndir 2020

23.07.2020
301
A+
A-
Beat the Boss 4 1.4.2 Sınırsız Alış veriş Mod APK İndir 2020

hAzchLg
Beat the Boss 4 1.4.2 Sınırsız Alış veriş Mod APK

Beat the Boss 4 1.4.2 Sınırsız Alış veriş Mod APK İndir 2020

Kendimizi iş yerinde bazen yorgun, stresli hissederiz. İşiniz büyük ya da küçük olsun, patronunuz iyi ya da kötü, çok sıkı çalışsanızda yaranamazsınız. Beat the Boss 4  işte tam bu konuya göre işlenmiş güzel bir oyundur.
Beat The Boss 4, önceki oyunların başarısını takip eden bir devamı olan Game Hive tarafından piyasaya sürüldü, bu nedenle oyun, işkence “sanatını” yeni bir seviyeye yükseltmenin yanı sıra, patronlara çirkin bir şekilde işkence yapmanız için hataları ve performansı geliştirdi bu zevkli oyunu indir ve tadını çıkart.
AÇIKLAMA
Oyun, patronundan memnun olmayan, her zaman patronuyla çatışan bir işçiden bahsediyor. Patronu onu sinirlendiriyor ama işçimiz öfkesini belli etmemek için gayret ediyor.
Bu nedenle, Beat the Boss 4’ün doğumu, bu tür kişilerin patronundaki kişiden stresden kurtulmak için patronunu farklı silahlarla “işkence etmesine” yardımcı olabilir.
130 silahla 30 seviye
Beat The Boss 4, kalemler, cetveller, çürük yumurtalar, meyveler, matkaplar, silahlar, bıçaklar, kılıçlar, hatta bombalar gibi vahşi silahlara kadar yaklaşık 130 silahın müthiş ve çok garip bir cephanesine sahiptir. Patronunuza rahatça işkence yapabilirsiniz, biraz korkutucu ve acımasız geliyor, ancak oyunu oynarken mizah ve eğlence dolu olduğunu da düşüneceksiniz. 
Oyundaki tüm silahları açmak kolay değil, oyun sırasında kazanılan altınları kullanmanız gerekiyor, özel silahlara ek olarak, bir patronu vurduğunuzda malzemenin rastgele düşmesini sağlayan malzemeleri toplamanız gerekiyor . Ayrıca, silahlarınızı daha güçlü hale gelecek şekilde yükseltmeniz gerekecek, böylece patronları yenebilir, mümkün olan en kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz.
KURULUM:
 Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Beat 4_v1.4.2 MOD_okuokubil” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEOLU ANLATIM

? MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Beat the Boss 4 İndir, Beat the Boss 4 Nasıl Oynanır

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.