Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

aquapark.io 4.1.3 Sınırsız Para Apk +Hileli Mod İndir 2020 Androıd

07.07.2020
329
A+
A-
aquapark.io 4.1.3 Sınırsız Para Apk +Hileli Mod İndir 2020 Androıd

h5nsfyO
aquapark.io 4.1.3 Sınırsız Para Apk +Hileli Mod İndir 

aquapark.io 4.1.3 Sınırsız Para Apk + Mod İndir 2020 Androıd

Aquapark.io oyunundaki amacınız bitiş çizgisine ilk gelen en hızlı yarışçı olmanızdır. Ve bu oyun  rekabete dayalı bir oyundur.

Aquapark.io’daki kontroller gerçekten inanılmaz basittir. Her yaştan oyuncuya mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır. 

Parmağınızı ekran üzerinde istediğiniz yöne doğru soldan sağa doğru kaydırın. 

Bu tek hareket tüm rakiplerinizi yenmenin tek yolu, onu kaydıraktan kaymak ve aşağı inmek için kullanın. Fakat dikkatli olun, kaydırağa geri dönme şansı olmadan zemine çakılma ve tamamen pist dışında kalma olasılığınız düşündüğünüzden daha da yaygın bir olay.

Aquapark.io’daki yarışlar çok uzun sürmez ve bu da kısa maçları mükemmel hale getirir. Tek bir kaydırakta yarışarak oyuna başlayacaksınız, ancak yarışları kazanıp para kazandıkça, paranızı karakteriniz için yeni haritalar ve görünümler satın almak için harcayacaksınız. Bu daha hızlı yarışmanızı sağlamaz, ama küçük bir parıltıyla gösteriş yapmak her zaman güzeldir.

KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “aquapark.io-3.1-Mod-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEOLU ANLATIM

? MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: aquapark.io 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.