Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Tales Of Vates Heroes’ Love

10.06.2020
1.363
A+
A-
Tales Of Vates Heroes’ Love

V2jbRum
Tales Of Vates Heroes’ Love

Tales Of Vates Heroes’ Love

Let’s get to know the Tales Of Vates video channel.

The musical style is mainly melodic power metal in a heroic fantasy world.
I have been playing guitar for 6 years and started composing music for 9 years. There are various demos to listen to the musical works made in bandcamp, but only one studio album has been released, Fantasia Episode I worked on for 4 years December 3 2018
Valet Tales are for ecology, all the clothes presented on the site are superior quality organic and fair and ecological and we want to protect the world as much as possible

TalesOfVates Story begins as follows. “EN” Episode One: “The Wrath of Elizabeth Celestia” Years have passed since the defeat of Etamin and Asuran, and a war has started between Fantasia and Celestia. Celestia is famous for its hateful population, where only chaos reigns, Fantasia won the war… Only… Someone survived… At 19, Gaarak’s daughter (part I) was 19, locked behind a closed door. People with terrible and unverifiable power received fear and locked it. One day a stranger brought him the key and released it and said the sad news that his father was killed by Gabriel. Elizabeth will destroy anybody who wants to avenge her father’s death, who is on her way.

Part 2: “Evil Plague” The strange stranger took advantage of the clash between Gabriel and Elizabeth to kill queen Évangeline in his castle and stole the royal orb, which would bring him incredible power. This man is none other than Zekrone, a harmful being who wants to destroy all the kingdoms to capture them and create a world full of blood and despair. Elisabeth realized that this man was used as a diversion to achieve his goals.

He was arrogant, unable to support and attacked him. Thanks to the royal orbe power, Zekrone released all his strength and killed him with his own hands! The real nightmare begins! Jeanne will join Gabriel to enter the decisive battle; The last hope for saving the Fantasia Kingdom is among them.
Histoire “FR” Première partie: “He took the royal sphere that would bring conflict and incredible power between Gabriel and Elizabeth to assassinate Queen Evangeline. This man is an evil who wants to conquer them and destroy all the kingdoms to give birth to a world full of blood and despair. Elisabeth will realize that she was used by this man to make a diversion to achieve her goals. he will join Gabriel to carry out the war; Fantasia has the last hope to save his kingdom.

sites
Inspired by the heroic fantasy universe, Tales Of Vates offers you music, T-Shirts and various other quality products. Immersed in this unique and magical world! Don’t hesitate anymore, enjoy too.

99 min

mail adresi: [email protected]

sites

CLICK GO

Watch video
Tales Of Vates  video kanalını tanıyalım.
Müzikal tarz, kahramanca bir fantezi dünyasında esas olarak melodik güç metali. 
6 yıl gitar çalıyorum ve 9 yıl müzik bestelemeye başladım. bandcamp’ta yapılan müzik eserlerini dinlemek için çeşitli demolar var, ancak sadece bir stüdyo albümü yayınlandı, 4 yıl boyunca üzerinde çalıştığım Fantasia Bölüm 3 Aralık 2018
Vale Masalları ekoloji içindir, sitede sunulan tüm kıyafetler üstün kalitede organik ve adil ve ekolojiktir ve dünyayı olabildiğince korumak istiyoruz
TalesOfVates  Hikayesi Şöyle başlıyor. “EN” Birinci Bölüm: “Elizabeth Celestia’nın Gazabı” Etamin ve Asuran’ın yenilgisinden bu yana yıllar geçti ve Fantasia ile Celestia arasında bir savaş başladı. Celestia, sadece kaosun hüküm sürdüğü nefret dolu nüfusu ile ünlüdür, Fantasia savaşı kazandı… Sadece… Biri hayatta kaldı… 19 yaşında Gaarak’ın kızı (bölüm I) 19 yaşında, kapalı bir kapının arkasında kilitlendi. Korkunç ve doğrulanamaz bir güce sahip olan insanlar korku aldı ve onu kilitledi. Bir gün bir yabancı ona anahtarı getirdi ve serbest bıraktı ve babasının Gabriel tarafından öldürüldüğüne dair üzücü haberi söyledi. Elizabeth babasının ölümünün intikamını almak isteyen, yoluna çıkan herkesi yok edecektir. 
2. Bölüm: “Kötü Veba” Garip yabancı, kalesinde kraliçe Évangeline’yi öldürmek için Gabriel ve Elizabeth arasındaki çatışmadan yararlandı ve ona inanılmaz bir güç getirecek kraliyet orbunu çaldı. Bu adam, onları ele geçirmek ve kan ve umutsuzluk dolu bir dünya yaratmak için tüm krallıkları imha etmek isteyen zararlı bir varlık olan Zekrone’dan başkası değildir. Elisabeth, bu adam tarafından amaçlarına ulaşmak için bir saptırma olarak kullanıldığını anladı. 
Kibirli, destekleyemedi ve ona saldırdı. Zekrone kraliyet orbe gücü sayesinde tüm gücünü serbest bıraktı ve onu kendi elleriyle öldürdü! Gerçek kabus başlıyor! Jeanne kararlı savaşa girmek için Gabriel’e katılacak; Fantasia Krallığını kurtarmak için son umut onların arasında. 
Histoire “FR” Première partie: ” Kraliçe Evangeline’yi kalesine suikast yapmak için Gabriel ve Elizabeth arasında çatışma ve inanılmaz gücünü getirecek kraliyet küresini aldı. Bu adam, onları fethetmek ve kan ve umutsuzluk dolu bir dünya doğurmak için tüm krallıkları yok etmek isteyen kötü bir varlık olan Zekrone’dan başkası değildir. Elisabeth, bu adam tarafından amaçlarına ulaşmak için bir saptırma yapmak için kullanıldığını anlayacak. Gururlu, dayanamadı ve üzerine çıkardı. Zekrone kraliyet küresinin gücü sayesinde tüm gücünü ortaya çıkaracak ve kendi elleriyle öldürecek! Gerçek kabus başlıyor! Jeanne kararlı savaşı yürütmek için Gabriel’e katılacak; Fantasia krallığını kurtarmak için son umut ellerinde.
Etiketler: Tales Of Vates

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM