Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Superhero Ninja Battle Socem 22 Hileli Apk İndir 2020

30.06.2020
492
A+
A-
Superhero Ninja Battle Socem 22 Hileli Apk İndir 2020
Superhero Ninja Battle Socem 22 Hileli Apk İndir 2020

Superhero Ninja Battle Socem 22 Hileli Apk İndir 2020

Superhero Ninja Bttle harika bir oyun paylaşıyorum. Bu robot dövüş macera oyunu karanlık sokaklarda bir şehirde gerçekleşiyor. 

Bilinmeyen suç lordu şehre saldırdı ve şehir merkezini mafya çeteleri tarafından ele geçirdi.

Siviller yardım bekliyorlardı, ancak polis ve hatta ordu güçleri gangster mafya kötülükleriyle baş edemiyordu. Umutları yoktu ve her şey mahvedecek gibi görünüyor ama robot dövüş ustası ortaya çıktı.

İnsanlar haydutları davlumbazlarından ve sokaklarından atmak istiyor. Demir robot polis oyununda sokaklarda düşmanları yenmek için her düğmeye dokunarak üstün robot teknolojisi teknolojilerinin kahramanını kullanın! Çok geç olmadan şehrin çeşitli yerlerinde koş ve kurtamak için savaş.

KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “superhero-iron-ninja-battle-socem-22” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEO ANLATIMI

? SOCEM 22 İNDİR > ?

Etiketler: Superhero Ninja, Socem22

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.