Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

PES Club Manager 3.3.1 Apk + Mod + OBB İndir 2020 Android

08.06.2020
488
A+
A-
PES Club Manager 3.3.1 Apk + Mod + OBB İndir 2020 Android

PFEYfi6
PES Club Manager 3.3.1 Apk + Mod + OBB İndir

PES Club Manager 3.3.1 Apk + Mod + OBB İndir 2020 Android

Pes Club Manager Mod, Pro Evolution Soccer serisinin en güzeli, oyunda başka hiç bir futbol oyunu gibi taktiksel farkındalığınızı ve yönetsel becerinizi test edeceğiniz eşsiz bir oyun.

Dünyanın dört bir yanındaki 31 milyondan fazla menajere katılın ve kulübünüzü zafere taşımak için gereken özelliklere sahip olup olmadığınızı anlayın ve kanıtlayın.

3D perspektiften eşleşmeleri deneyimleyin ve yeni motorun sağladığı gelişmiş grafiklerin keyfini çıkarın. 
99 min


Alternatif olarak, her maç etkinliğini taktik açıdan incelemek için 2D’ye geçin. Yeni motor aynı zamanda oyuncu animasyonlarının ve maç dinamiklerinin hiç olmadığı kadar akıcı olduğu anlamına geliyor! Ayrıca, gerçek hayattaki futbol maçlarının tüm hüznünü ve adrenalinini yeniden yaşamak için daha fazla gol sevinci varyasyonu eklenerek güncellendi.

Avrupa ve Güney Amerika’daki ünlü kulüplerden resmi takım ve lig lisansları dahil edildi. Takımınızı oluştururken 5100’den fazla lisanslı futbolcu arasından seçim yapın. 

BECKHAM, BATISTUTA, RONALDINHO ve ZICO gibi birçok efsane oyuncu da yer alıyor.

ÖZELLİKLERİ;

Yetenekli antrenörlerle sözleşme yapın ve her oyuncunun antrenman rejimini kendi kişisel tercihinize göre özelleştirin.

Bu güncellemeye 13 yeni Oyuncu Becerisi ve 4 yeni Oyun Stili eklendi.

Sadece sezon güncellemesinden sonra piyasaya sürülen oyuncular, yeni Oyuncu Becerileri ve Oyun Tarzlarına doğal olarak sahip olma şansına sahiptir.

Futbolda her yöneticinin kendi felsefesi vardır ve Club Manager bu görüntüde takımınızı şekillendirme özgürlüğüne izin verir.

NOT: Dosyaları ZArchiver uygulaması ile açın eğer bu uygulama yoksa TIKLA İNDİR

KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “PES-Club-Manager-3.3.1-apk-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.


2- Arkasından “jp.konami.pesclubmanager” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.

VİDEOLU ANLATIM

? APK  İNDİR > ?

? OBB  İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNKLER

? APK  İNDİR > ?

? OBB MEDİAFİRE İNDİR > ?

Etiketler: PES Club Manager İndir Oyna, PES Club Manager Hileli oyna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.