Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Pes 2021 Psp ISO eFootball PS4 Kamera + Oynayış + Kurulum Kılavuzu İndir 2020

13.06.2020
2.734
A+
A-
Pes 2021 Psp ISO eFootball PS4 Kamera + Oynayış + Kurulum Kılavuzu İndir 2020

SjVOwqH
Pes 2021 Psp ISO eFootball PS4 Kamera + Oynayış + Kurulum Kılavuzu 

Pes 2021 Psp ISO eFootball PS4 Kamera + Oynayış + Kurulum Kılavuzu İndir 2020

eFootball Pro Evolution Soccer 2021. PES Productions tarafından geliştirilen ve Konami tarafından Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Android ve IOS için yayınlanan bir futbol simülasyon video oyunudur. 

Oyun eFootball Pro Evolution Soccer serisinin 20. serisidir.

PPSSPP PES 2021 ISO Dosyası PS4 Kamera 
Oyun, Android telefonumuzda oyunu oynamak için PPSSPP emülatörünü gerektirir. 

Android için Pro Evolution Soccer 2021 ISO PPSSPP, kelimenin tam anlamıyla heyecan dolu. Oyun deneyiminizi çok unutulmaz bir hale getiren tonlarca özelliğe sahiptir. Heyecana hazırsanız, uygulamayı indirmek ve cihazınızda keyfini çıkarmak için adımları izleyin.

PES 2020 PPSSPP ISO (Normal ve PS4 Kamera) KURULUMU 

Aşağıda vermiş olduğum, PES 2020 PPSSPP iso dosyasını indirin. İhtiyacınız  olursa PPSSPP Emülatörünü indirebilirsiniz. 

Ardından PPSSPP Öykünücünüzü sıfırlamak için PSP Klasörünüzü telefonunuzdan silin. Oyun sıkıştırılmış klasörünü açmak için ZArchiver Pro uygulamasına ihtiyacınız olacak. 

ISO ve Oyun verilerini alın, ardından sıkıştırılmış oyun veri klasörünü çıkarmak için ZArchiver pro uygulamasını kullanın. 

PPSSPP Öykünücüsü dilini ayarlara geçerek Espanol olarak değiştirmeniz, Sistem’i ve ardından Dil’i tıklatıp Espanol’ü seçmek için aşağı kaydırmanız gerekir. 

Şimdi PPSSPP emülatör ana menünüze geri dönmeniz ve oyunlar (Juegos) sekmesine tıklamanız gerekiyor. 

Şimdi dahili belleğe veya telefon belleğine gidelim ve PSP klasörünü bulup tıklayalım. 

PES 2020 PSP Iso simgesini göreceksiniz ve oyununuzu yüklemek için üzerine tıklayın. Son olarak, PPSSPP Emulator’da Durum Kaydetmeniz gerekiyorsa, PES 2020 oyun menüsünü yükleyin ve ppsspp emülatör dilinizi İngilizce’ye geri çevirin, gelecek sefere PES’i oynamak istediğinizde emülatör içindeki durumu yüklersiniz.

VİDEOLU ANLATIM

? PSP EMULATOR İNDİR > ?

? İSO DATA İNDİR > ?

Etiketler: Pes 2021 Psp, Pes 2021 Kamera kurulumu

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.