Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Medyum Berna Psikoloji ve 6. His

15.06.2020
1.576
A+
A-
Medyum Berna Psikoloji ve 6. His

bLbZZm6
Medyum Berna Psikoloji ve 6. His

Medyum Berna Psikoloji ve 6. His
Merhaba, ben Berna, psikoloji öğrencisiyim hayatta kolay şeyler yaşamadım tüm bu yaşadığım zorluklara rağmen bir çok şeyi tecrübe edindim, bunun yanında yazarım, ve insan psikolojisinden gayet iyi anlarım, fala ilgi duymam ailemden geçmedi, ailem bu konuda çok baskıcıdır, fala inanmazlar lakin ben durmadım bununda eğitimini gördüm gerek astrolojik gerek ilimsel.

6.hislerim çok kuvvetlidir benim sayfama bakmanız yeterli olacaktır. Sayfam yeni bana güvenmeniz için,  destek olursanız sizlere minnettar kalırım, bazı günler çekilişlerimde oluyor kaçırmayın derim. Mutlu ve sevgiyle dolu bir akşam dilerim şans sizinle olsun.

Manevi yolunuzu takip etme dürtüsüyle ne tür beceri ve yeteneklere, hediyelere sahip olabileceğinizi hiç merak ettiniz mi? Benim ruhsal değerlendirmelerim, hayatınızın yolculuğunun sizi nereye götürmek istediğini bulmak için ruhtan ruha bir okumamdır.
Sizin tam potansiyelinize ulaşmanızı engelleyen blokları hisseder, ruhunuzun bilmenizi istediklerini fark ederek sizi en iyi yola koymak için bir sonraki adımınızın neler olacağını söyleyebilirim.

55 min
Etiketler: Medyum Berna, Altıncı His

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Etkilendim.inanmak lazim