Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Guns of Glory 5.9.2 ÜÇ SİLAHŞÖR Hileli Apk + Mod İndir 2020 Android

18.06.2020
347
A+
A-
Guns of Glory 5.9.2 ÜÇ SİLAHŞÖR Hileli Apk + Mod İndir 2020 Android

OmTHC8b
Guns of Glory 5.9.2 ÜÇ SİLAHŞÖR Hileli Apk

Guns of Glory 5.9.2 ÜÇ SİLAHŞÖR Hileli Apk + Mod İndir 2020 Android

Guns of Glory 5.9.2  son sürümünü indirip oynayın. Kardinal gücü eline geçirdi ve kralın ölümünü silahşörler den sorumlu tutuyor.
Tahtı korumak ve bu lekeyi temizlemek için savaşın! 

Silahşörler bunu tek başına yapamazlar, zafere ulaşmak için kendi ordunuzu ve stratejinizi oluşturmalısınız. Silahlarınızı ve kılıçlarınızı hazırlayın ve bu RPG’de zafer kazanın! Kral için!

Kendi güçlü ordunuzu oluşturun ve düşmanları yenmek için dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınızla takım kurun. 

Silahlarınızı alın, stratejinizi ve ordunuzu savaşa hazırlayın, düşmana karşı savaşın ve kalenizi geliştirin! Silahlarını hazırla ve kaleni savun.

In Glory Mod Guns, savaşa atılan bir Krallık’ta yükselen Rab öne geçmek! Yüce hükümdar olmak ve kaderin Taçını aldatıcı Kardinal’den ele geçirmek için, kendini ünlü Üç Silahşörler ile ittifak et, vahşi canavarları (infernal bull, kral sıçan veya zombi çiftçisi) öldüreceksin, kendi muhteşem Şato ve mühendisini inşa edeceksin. 

ÖZELLİKLERİ;

Strateji Savaşı! Tahtı ve krallığı koruyun. Silahlarınızı hazırlayın ve kalenizi savunun. 

Bir Silahşörler ordusu eğitin, kaynaklarınızı yönetin, tuzaklar kurun ve düşmanlarınızı affetmek için tacı talep edin ve İttifakınızı krallık oyunlarının en iyisinde bir imparatorluğa dönüştürün!

Güçlü Hava Gemileri! Gelişen ilerleme ve bilim çağında, düşmanları vurun ve yeni bir RTS seviyesi için ölümcül gelişmiş uçaklarla saldırıya liderlik edin. Silahları kullanarak kaleyi savun!

KURULUM:

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Guns-of-Glory-5.9.0-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEO OYUN TANITIM

? APK İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? APK  İNDİR > ?

Etiketler: Guns of Glory

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.