Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Dead Trigger 2 1.6.8 Sınırsız Para + Cephane Mod Apk + OBB İndir 2020

18.06.2020
433
A+
A-
Dead Trigger 2 1.6.8 Sınırsız Para + Cephane Mod Apk + OBB İndir 2020

htlOW8b
Dead Trigger 2 1.6.8 Sınırsız Para + Cephane Mod Apk + OBB

Dead Trigger 2 1.6.8 Sınırsız Para + Cephane Mod Apk + OBB İndir 2020

Dead Trigger 2 Mod Apk Sınırsız Para, Cephane canlı ve korkunç bir Zombi simülasyon oyunudur. 

Önceki Zombies oyunları oyun severler tarafından çok benimsenmiş ve istek almıştı, dead Trigger 2, yine Zombiler salgını içinde geçiyor. İnsanların dünyanın dört bir yanından gelen korkunç Zombies ordusuyla yüzleştiği bir zamanda sen bu oyunu indirip oynamadan duramassın. 

Oyunun konusu kıyametin bir gün kopacağından kaynaklanmaktadır. 

Garip bir virüs insan beyninin kontrolden çıkmasına neden oluyor. 

Gizli kişilerin tek hedefi bu salgını dünyaya yaymak. Hayatta kalmak ve savaşmaya ya da ölmeye zorlanmak için şanslı birkaç kişisiniz.

Oyunda, tüm insanlığın huzurunu korumak için yol boyunca ve diğer takım arkadaşlarıyla birlikte mevcut olan tüm Zombileri yok etmeniz gerekiyor. 

Bu gerçekten basit bir görev değil çünkü birçok zor zorlukla karşılaşacaksınız. Ve Zombiler her zaman karakterinizi yemeye hazır. 

Özel olan, bu oyunun birinci şahıs bakış açısıyla donatılmasıdır. Böylece oyuncular katıldıkları her savaşta şiddetli atmosferi kolayca hissedebilirler. Ne bekliyorsunuz? İndirin ve oynayın.

Mod:

Sonsuz mühimmat
Yeniden başlatma yok
Artan hasar
Artan planın düşme oranını artırın

KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Dead Trigger 2_v1.6.8 MOD_okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

2- Arkasından “com.madfingergames.deadtrigger2” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.
VİDEO ANLATIMI


ALTERNATİF LİNK


Etiketler: Dead Trigger 2 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.