Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Clash of Clans v13.369.4 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

23.06.2020
1.090
A+
A-
Clash of Clans v13.369.4 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

DBn4fBC
Clash of Clans v13.369.4 Sınırsız Para Hileli Mod Apk 

Clash of Clans v13.369.4 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

En çok oynanan oynarken heyecan duyulan okçusuyla, kralıyla,büyücüsüyle, deviyle domuz binicisiyle daha bir çok kahramanları ile köyünü savun ve binanı yükselt. Tüm bunları yapmak için sana gerekli kaynakları savaşarak elde edecek ya da hileli mod ile bedava para ile yapacaksın.

Klanlar Çatışması, yerleşiminizi oluşturup geliştirdiğiniz, düşmanlara saldırdığınız, yetkili savunmalar inşa ettiğiniz ve klanınızı oyundaki en güçlü hale getirmek için mümkün olan her şeyi yaptığınız en popüler Android stratejilerinden biridir. Yapay zekaya ve gerçek insanlara karşı oynayabilirsiniz. 
88%2B%25281%2529


Gerekli kaynakları toplamak ve elinizi savaşlarda doldurmak için, önce ork köylerini yağmalama yolunda ilerlemenizi öneririz. Oyunda rahat olduktan sonra, gerçek oyuncuların yerleşim yerlerine saldırmaya başlayabilirsin, ancak köyünü korumayı unutma, çünkü düşman köyünüze saldırabilir ve yağmalayabilir. 

Az yıkımdan kaçınmak için önceden güvenilir korumaya dikkat etmelisiniz, güçlü duvarlar ve gözetleme kuleleri düşmanın ateşini soğutmalıdır. Binaları yükseltin, oyun seviyenizi yükseltin, işte size bir fırsat mod apk indirip oyunun tadını çıkarın.


KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “clashofclans-133694” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEO OYUN TANITIM

? APK  İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? APK  İNDİR > ?

Etiketler: Clash of Clans 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.