Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Clash Of Clans Az Maliyet İle Çok Ganimet Nasıl Alınır?

28.06.2020
1.492
A+
A-
Clash Of Clans Az Maliyet İle Çok Ganimet Nasıl Alınır?

OU8VB7f
Clash Of Clans Az Maliyet İle Çok Ganimet Nasıl Alınır?

Clash Of Clans Az Maliyet İle Çok Ganimet Nasıl Alınır?

Çok az maliyet ile çok ganimet nasıl alınır? Çekim videosunu mutlaka izleyin. Aradaşlar bu Clash of Clans çok pahalandı öyle ki yükseltmeler olsun, altın ve iksirler olsun aşırı derecede pahalı onun için az maliyet ile çok ganimet alarak bu para tuzağından kurtulabilirsiniz. Boş yere tüm ordularınızı savaşa hazırlamak için iksir harcamanıza gerek yok 280 okçu size yeter de artar bile.

Clash Of Clans 13. Seviye köy binası ve güçlü ordu güçlü savunma ile birlikte güçlü saldırı ordularının en üst seviyesi. Köy binanızın üzerinde sizi saldırılardan koruyan Giga Felaket silahınızı mutlaka yükseltin benim Giga Felaket silahım 4 seviyededir.

Bir güçlü olması gereken silah ise Kartal Topu şuan benim 4. Seviyede bulunuyor.

Arasıra verilen taşları hemen harcamayın biriktirin. Sonradan size çok lazım olacak.

Bol bol yıldız alarak artı ganimet kazanın ve onunla da yükseltmelerinizi yapın.

Evet ben her zaman 280 okçu ile köylere saldırıp her saldırıda 800.000 altın 950.000 iksir topluyorum.

Not; saldıracağınız köyü iyi inceleyin. Cehennem kuleleri sönmüş olsun. Rahat rahat elinizi kolunuzu sallayarak bol ganimet toplarsınız.


VİDEOLU ANLATIM

Etiketler: Clash Of Clans Nasıl oynanır, Clash of Clans altın iksir nasıl toplanır 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.