Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Black Desert Mobile 4.2.6 Valkyrie, Ranger, Cadı Hileli APK İndir 2020

18.06.2020
360
A+
A-
Black Desert Mobile 4.2.6 Valkyrie, Ranger, Cadı Hileli APK İndir 2020

H4oGKmY
Black Desert Mobile 4.2.6 Valkyrie, Ranger, Cadı Hileli APK

Black Desert Mobile 4.2.6 Valkyrie, Ranger, Cadı Hileli APK İndir 2020

Değişik bir oyun olan Black Desert Mobile, iki karşıt ülke olan Calpheon Cumhuriyeti ve Valencia Krallığı arasındaki bir çatışmayı anlatıyor. 

Daha önce, dört ana bölge olan Calpheon, Serendia, Balenos ve Mediah barışseverdi. Valensiya tüccarları kara veba getirdiğinde işler birden tersine döndü, binlerce insanlar öldü. Calpheon bir koalisyon kurdu ve 30 yıllık savaşlarına başladı.

Bu oyunu oynarken beş karakterden birini seç. Bunlar, Valkyrie, Cadı, Ranger, Savaşçı, Dev. Bu karakterler son derece etkileyici ve oyuncuların her karakterin özelliğini kolayca tahmin etmelerine yardımcı olacak.

Black Desert Mobile’da oyuncular toplam 8 yetenek hücresi kullanabilir. Beceri sayısı mevcut hücrelerden daha fazla olduğundan, oyuncunun tercih ettiği yeteneğini seçmesi ve hücrelere yerleştirmesi gerekir. 

Oyunda hareket etmek PC versiyonuna benzer, oyuncular jog veya binicilik yapabilir.

ÖZELLİKLERİ;

Oyunun gelişimi üzerinde etkisi olan büyük ölçekli olayları içeren dinamik hava durumu sistemi eklendi.

Kademeli aydınlatma ile gece ve gündüz döngüleri ilerlemeyi etkiliyor.

göreviniz, refleksler veya saldırıların hassas kombinasyonu gibi belirli becerileri geliştirmenizi gerektiren aktif savaş sistemi sağlar

Minimum işletim sistemi gereksinimleri: Android 5.0.

KURULUM:

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Black Desert Mobile_v4.2.6-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEOLU ANLATIM

HİLE DOSYASI İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

HİLE DOSYASI İNDİR > ?

Etiketler: Black Desert Mobile

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.