Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Virtual Sim Story 0.2.0b Rüya Yaşamı Mod APK + OBB İndir 2020

26.05.2020
1.189
A+
A-
Virtual Sim Story 0.2.0b Rüya Yaşamı Mod APK + OBB İndir 2020

8SaUFQa
Virtual Sim Story 0.2.0b Rüya Yaşamı Mod APK + OBB İndir 2020

Virtual Sim Story 0.2.0b Rüya Yaşamı Mod APK + OBB İndir 2020

Android için vereceğim çok güzel oyun olan Virtual Sim Story Apk hemen indir. Cep telefonunuzdan tüm zamanların en iyi simülatör oyunu serisini oyna.

Oyuna başlamak için tamamen özelleştirebileceğin bir avatarını oluştur.  Artık yeni sanal evinde yaşamaya hazırsın.
Yapacak başka ne var? Gerçekte yapmayı beklediğiniz her şey. Git bir iş ara ve yeni kariyerine başla. Yeni insanlarla tanışmak ve diğer oyuncularla etkileşim kurmak istiyorsanız, alışveriş merkezini veya diğer yerel noktaları ısıtın. Alışverişe çıkın ve şehirdeki en şık kişi olun.
Hayal gücünüze tam bir sanal yaşam yaşayabilirsiniz. Hayalindeki işi yaşa, en sevdiğin evcil hayvanları al, sahip olabileceğin hayatı yaşa.

Sanal Sim Hikayesi Android için Dream Life farklı değil. Bu oyunda en iyi hayatınızı yaşayabilir ve dünyayla paylaşabilirsiniz. Evinizi ve arabanızı alın, hayalinizdeki işe gidin ve hayalini kurduğunuz kişi olun.

Tamamen hayal edin ve bağımlılık yaratan sanal dünyaya dalın. Bu mobil dünyanın her zamankinden daha gerçekçi görünmesini sağlamak için yüzlerce etkileyici özellikler bulunuyor.

Sanal Sim Oynanışı ve Özellikleri;

Sanal bir simülatör olarak, ana hedef açıktır, ana hedef yoktur! Siz sadece istediğiniz hayatı yaşar, istediğinizi yaparsınız ve eğlenirsiniz.

Arkadaşlarınızı oyuna davet edebilirsiniz ve çok eğleneceksiniz. 

Arkadaşlarla ve Yabancılarla Çevrimiçi Oyna
Yine, başkalarıyla tanışmak havasında hissediyorsanız, oyun da çevrimiçi olarak büyük ölçüde. Mobil MMO fenomeninde arkadaşlarınızla tanışın ve sanal dünyada sohbet edin. Uygun olduğunu gördüğünüzde arkadaşlarınıza gösterin, alışveriş yapın.

KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Virtual Sim Story Apk -okuokubil.com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

com.foxieventures.virtualworldlifesim data dosyasını yükleme depolama alanınızdaki sdcard / Android >> data klasörüne taşıyın.

VİDEO OYUN TANITIM

MOD APK İNDİR > ?

OBB İNDİR > ?

Etiketler: Virtual Sim Story

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.