Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Arabanın Yandığını görmek Ne Anlama Gelir?

31.05.2020
613
A+
A-
Rüyada Arabanın Yandığını görmek Ne Anlama Gelir?

FC3oBTK
Rüyada Arabanın Yanması

Rüyada Arabanın Yandığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arabanın yandığını görmek ne anlama gelir: Rüyamızda yangın görmek, canlılığın iyi şans ve başarının sembolü gibidir. Ateşin, insanlığın gelişiminde, esas olmasa bile, çok önemli bir rol oynadığı bilinen bir şeydir. Yani, rüyamızda hangi formda yangın ortaya çıkarsa çıksın, daha iyiye doğru değişimin olacağına delalettir.

Bir nevi Şans işareti gibi söyleyebilirim. Bazılarına göre yangın kötüye yorumlansa da ben aksini düşünüyorum. Eğer siz rüyanızda görmüş olduğunuz bu arabanın yanarken size bir zararı dokunmuyorsa bir tarafınız yara ya da is olmuyorsa korkmanıza bir neden yok. Tarlayı bir sene sonra daha iyi ekin almak için yakıyorlarsa sizinde arabanızın yanması belki de daha iyi fırsatları doğuracaktır. Yine tekrarlıyorum. “Ateş her bir durumda kişilere iyi şans getirecek özel bir işarettir”

Rüyada arabanın yandığını ve ateşini görmenin kişilere ne gibi iyi şansları vardır?
Arabanızın ya da bir başka mülkünüzün yandığını ateşler içinde kaldığını görmeniz, yaşamınızda dost bildiğiniz bir arkadaşınızın geleceğini, ailenize yeni bir doğum müjdesi ve varsa çocuklarınız onların size karşı itaatkar olacağını imgeler. Unutmayın ateş tutku, coşku ve başarıyı temsil eder.
Rüyanızda arabanızın yandığını gördüğünüzde kesinlikle paniklemeyin, sadece rüyadaki büyük ateşin parlak alevinin tadını çıkarın ve her durumda onu söndürmeye çalışmayın. Ama küllerini de görmeyin derim. 

Alternatif olarak söyleyeceğim birde şu düşüncelerim var. Rüya kolektifine göre arabanızın yanması sizin hedefinize ulaşmanızda motive yine kendinize göre belirlediğiniz bir hedefe doğru ilerleme tutkunu olduğunuzu gösterir. 
Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın

Etiketler: Rüyada Yangın Görmek, Rüyada Ateş Görmek, Arabanın yandığını Görmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    En güzel yorum bence. Bravo