Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Roblox Pet Simulator 2 Yeni Yumurta Script OutoFarm Hilesi İndir 2020

03.05.2020
1.521
A+
A-
Roblox Pet Simulator 2 Yeni Yumurta Script OutoFarm Hilesi İndir 2020
Roblox Pet Simulator 2 Yeni Yumurta Script OutoFarm Hilesi İndir 2020

Roblox Pet Simulator 2 Yeni Yumurta Script OutoFarm Hilesi İndir 2020


Roblox Pet Simulator 2 yine güzel bir Scrıpt hilesi ile karşımıza çıkıyor. Hilede az ama öz özellikler var ama bu hileleri kullanmaya başladığınız zaman iş değişiyor bildiğimiz roblox heyecanını yaşıyoruz.

Çok soranlar oluyor gerçi bu günlerde herkes evde olduğu için tüm hileleri yoğun bir şekilde paylaşmaya devam ediyoruz. Bu hile çalışmalrında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Roblox Scrıpt hilesinin gerekli kodlarını aşağıda paylaşıyor olacağım. Linkten hile dosyamızı indirip güzel vakit geçirmenizi temenni ederim.

Kullandığınız bir exploit varsa onu kullanmaya devam edebilirsiniz yok eğer sizden indirelim derseniz aşağıda yeni bir exploit ekliyorum indirebilirsiniz.

ROBLOX OYUN AÇIKLAMASI;

Yumurta ve evcil hayvan satın almak istiyorsan paraları toplaman lazım! Oyunda seviye atlayıp eşsiz güzellikteki dünyamıza tura çıkın. Oyunda  İlerlemek için yükseltmelerin kilidini açmanız gerekecek! Türü az bulunan evcil hayvanları topla ve takas et.

7 yeni evcil hayvan!
Gökkuşağı evcil hayvanları!
leader Küresel lider tablosu!
Büyük seviye / para birimi kapağı yükseltme!

KURULUM; 

Önce pet Simulator 2 oyununu açalım arkasından exploitin içine kodları ekleyelim ve  execute ederek oyunumuza başlayalım.

VİDEO OYUN TANITIM
İNDİR RAR ŞİFRESİ: okuokubil.com

? HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR > ?

EXPLOIT İNDİR > ?

Etiketler: Roblox Pet Simulator 2 indir, Yumurta Scrıpt

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    başka bir exploitte bu hileyi yapsam olurmu?

  2. OkuOkuBil dedi ki:

    Olur deneyin. Ama hazır var sitede tıkla direk siteye girersin ordan al