Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Persun.fr Accessories, Robe de Cocktaıl, Robe de Soıree 2020

17.05.2020
1.241
A+
A-
Persun.fr Accessories, Robe de Cocktaıl, Robe de Soıree 2020
dNZLmrY
Persun.fr Accessories, Robe de Cocktaıl, Robe de Soıree 2020

Persun.fr Accessories, Robe de Cocktaıl, Robe de Soıree 2020

Persun.fr gelinlik, nedime elbisesi, kokteyl elbiseleri, abiye vb.Dahil olmak üzere uluslararası bir resmi resmi tüccar. Sahip olmak istediğiniz modaya uygun elbiselerin çoğu online mağazamızda bulunabilir.

Yeni Çıkan Koleksiyonlarımızı inceleyin, Persun.fr dünyasının avantajlarından yararlanın.

Gelinlik; ( Robe de mariée )

Yeni hayatınızın ilk gününde içinde harika hissedeceğiniz en zarif ve en güzel gelinlik modelleri Persun.fr’de. Konusunda uzman tasarımcıların kişiye özel dokunuşları ile en özel gününüzde kusursuz görüneceksiniz.

55

Gece Elbisesi; ( Robe de soirée )

Abiye seçiminde renk tercihi çok seçeneklidir. Bu nedenle abiyeler için olan renkleri bir arada bulabilirsiniz. Açık tenli kişiler, koyu renkteki abiyelerden alıp faydalanabilirler. Koyu tenli ve esmer kişiler daha çok açık renkli abiye modelleri esmer tenli kişiler için en doğru seçim olacaktır.

11111

Renk seçiminde zorlanan kişiler için klişe renkler vardır bu klişe renklerin modası hiçbir zaman geçmez bu nedenle her zaman her ortamda kullanabileceğiniz renkler ise; siyah, neon, platin, mor gibi renkleri tercih etmelisiniz. En çok istenen ve oldukça iddialı olan bir diğer renkler ise mavi ve mavinin tüm tonlarıdır. Mavi renk her tene uyum sağladığı için kişiler bu rengi rahatlıkla kullanabilirler.

88

Etiketler:Persun, Robe de mariée, Robe de soirée, Gelinlik, Gece elbisesi

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.