Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Mortal Kombat v2.6.0 Yeni X Işınları + Sınırsız Para Mod Apk + Data İndir 2020

02.05.2020
841
A+
A-
Mortal Kombat v2.6.0 Yeni X Işınları + Sınırsız Para Mod Apk + Data İndir 2020

snKSWKd
Mortal Kombat v2.6.0 Yeni X Işınları + Sınırsız Para Mod Apk + Data İndir 2020

Mortal Kombat v2.6.0 Yeni X Işınları + Sınırsız Para Mod Apk + Data İndir 2020

Birçoğumuz dövüş oyunlarını severiz, çünkü dövüş oyunu biraz olsun stres atmamızı sağlıyor. Dövüş ve aksiyon oyunları birçok insan için en iyi oyun olabilir, çünkü bunlar arcade tipi oyunlardır. Bir oyuncu seçiyor ve oyuncunun eşsiz yetenekleriyle savaşmaya başlıyorsunuz buda sizi heyecanlandırıyor.

Mortal Kombat oyunumuz, farklı yetenekleri ve benzersiz kabiliyetleri ile neredeyse 28 farklı oynanabilir karakter içeriyor. Her karakterin, savaşta kullanabilmek için üzerinde iyi bir komuta sahip olmanız gereken şaşırtıcı ve gizli güçleri vardır örneğin X ışını gibi.

Benzersiz ve şaşırtıcı ölümler ve x-ışınları görsel efektleri ile gerçek eşsiz dinamik grafiklere sahiptir. Ayriyeten modu ve daha fazlası gibi oyunda oynamak için çeşitli modlar da vardır.

ÖZELLİKLERİ;

Süper dövüşcüler
3v3 Savaşları
Çok Oyunculu Savaş
X-Işınları ve Ölümler
Savaşta Müttefikleri Ara

MOD APK 35MB
OBB DATA 997MB

NOT: 
oyunu bir defaya mahsus Google Play Store’dan indirme başlatıp-iptal ederseniz TEK APK dosyasını kullanarak da oyuna giriş yapabilirsiniz. (oyun içi indirme yapacaktır)

KURULUMU;

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “mk260mod-okuokubil.com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

2- Arkasından OBB DATA dosyamızı rardan çıkartalım ve “com.wb.goog.mkx” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.

NOT: Daha önce obb klasörünüz yoksa / sdcard Android / obb /  klasörünü oluşturun.

Oyuna girin ve tadını çıkartın. 

VİDEO OYUN TANITIM



MOD APK İNDİR > ?

OBB DATA İNDİR > ?

Etiketler: Mortal Kombat indir, x ışınları

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    para hilesini
    Yok

  2. Oku oku bil dedi ki:

    Mod Apk hileli kardeşim. kurulum adımlarını takip ederek kurarmısın