Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Metin2 TR Reksati v2 Hareket Hızı + Saldırı Hızı Oto Toplama BOT Güncellendi 2020

30.05.2020
780
A+
A-
Metin2 TR Reksati v2 Hareket Hızı + Saldırı Hızı Oto Toplama BOT Güncellendi 2020

EcmUtKW
Metin2 TR Reksati v2

Metin2 TR Reksati v2 Hareket Hızı + Saldırı Hızı Oto Toplama BOT Güncellendi 2020

Hilenin özelliği oyun içinde “K” tuşuyla açılan otomatik saldırı menüsündeki haftalığı 12 TL ye satılan “İksirler” ve “Beceriler” özelliklerini açmasıdır.
Bu kullanacağımız hiledede “Oto Bot” Özelliğini açtığımızda oyun içerisinde görsel olarak bir değişiklik olmayacak ama K menüyü satın almış gibi kullanacağız.
Oto toplama özelliği de eklenmiştir, ayrıca çok fazla değişkene bağlı olduğundan hile yapıldığı anlaşılmasın diye sadece pencere aktifse yani son tıkladığınız pencereyse topluyor 🙁 Ama tek hesap kasacaksanız düşürdüğünüz itemleri %90 toplayacaktır.
Bot: “K” menünün paralı kısımları (beceriler, iksirler) açar ve botu çalıştırır.
Oto Toplama: Yere düşen her şeyi toplar
Üstte Tut: Hile programını üstte tutmaya yarar
Hareket hızı 2x: Hareket hızını 2 kat arttırır.
Saldırı hızı 2x: Saldırı hızını 2 kat arttırır.
metin2 seç Hilenizin spesifik olarak metin2 seçmenizi sağlar. Bu sayede birden fazla hile ve metin2yi karışıklık olmadan bağlarsınız.
Önce metin2 seç: Uygulamayı seçtiğinizde uygulamanın PID’si yazar. Birden fazla kullandığınız zaman bu sayede karıştırmamış olursunuz.
Vereceğim bu hile enjektöre, başka bir programa ihtiyaç duymadan çalışır.
Hileyi açtığınızda açılan cmdlerden korkmanıza gerek yok. Bat dosyalarına ters tıklayıp düzenle dediğiniz zaman ne iş yaptığını görebilirsiniz.
Düzgün çalışması için ilk çıkan mesajı kapatmayın, bir süre bekledikten sonra otomatik olarak hile açılacaktır.
Mesajı kapatırsanız program arka planda bekleme modunda çalışmaya devam edecektir. Bu problemi çözmek için “Tamamen kapatma (Yönetici olarak çalıştır).bat” ı yönetici olarak çalıştırırsanız hile kapanacaktır.
  
VİDEO ANLATIMI
PASSWORD: okuokubil.com

HİLE DOSYASI İNDİR > ?

Etiketler: Metin2 TR, Reksati v2, Toplama, Hız

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.