Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Kovered App Kovered Uygulaması İndir 2020

20.05.2020
1.310
A+
A-
Kovered App Kovered Uygulaması İndir 2020
33 min
Kovered App Kovered Uygulaması İndir 2020

Kovered App Kovered Uygulaması İndir 2020

55 min

Sağlıklı bir yaşam tarzı, doğru beslenme ve egzersiz, yeterli uyku alma, vücudunuza ve zihninize dikkat etme ile ilgilidir. Ancak ilaçlar, doktor randevuları, sağlık ve sağlık sigortası gibi şeyleri yönetmek de hayatımızda önemli bir rol oynamaktadır.

Kovered son derece müşteri odaklı bir uygulamadır. Misyonumuz, yerel sağlık ve sağlık hizmetleri sağlayıcılarını kullanıcılarımıza bağlamaktır. Kovered, yakınınızda veya diğer yerlerde tıbbi veya refah sağlayıcısı bulmayı kolaylaştırmak için vardır. Sağlayıcıların sağlık bakım ağınızı kabul edip etmediğini size bildiririz ve hangi dilleri konuştuklarını bildiririz. Uygulama, başkalarının paylaşılan deneyiminizden yararlanabilmesi için ziyaret ettiğiniz tesisi incelemenizi sağlar.

Saniyeler içinde sağlık ve sağlıklı yaşam profesyonellerinizi bulun.

44 min

Nasıl Çalışır;

Kovered kullanımı kolay bir sağlık ve fitness uygulaması. App gerçek zamanlı olarak bölgenizdeki tüm sağlık ve fitness merkezleri yanı sıra tıbbi, üst düzey bakım ve eczaneler bulmanızı sağlar.

77 min
88 min
99 min
33333 min
9988 min
99900 min

KOVERED & Ortaklarımıza katılın.

Uzmanlığınıza, konumunuza veya dilinize ihtiyaç duyanları çekerek kuruluşunuzu bulmayı kolaylaştıran kullanıcı dostu bir uygulama.
API’mız aracılığıyla yeni müşteriler çekin ve ürünümüz doğrudan uygulama üzerinden randevu alarak müşterinin ihtiyaçlarını karşıladığı için müşteri veritabanınızı artırın.
Uzun belgeleri tamamlamaya gerek yok, böylece hızlı ve kolay bir yürüyüş.
Derecelendirme sistemimizi kullanarak yinelenen müşterileri artırın.

11 min
2222 min

[email protected]

[email protected]


Etiketler: Kovered 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.