Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Klondike Adventures 1.64.0 Sınırsız Para Mod APK İndir 2020

23.05.2020
1.521
A+
A-
Klondike Adventures 1.64.0 Sınırsız Para Mod APK İndir 2020

LQW0v9N
Klondike Adventures 1.64.0 Sınırsız Para Mod APK İndir 2020

Klondike Adventures 1.64.0 Sınırsız Para Mod APK İndir 2020

Maceraya hazır mısın? İndirip oynadığın zaman hak vereceksnki son günlerin en iyi simülasyon oyunu hem de sınırsız para ile.  Oyunda karakterimiz Cesur Kate ve macera meraklı Paul ile birlikte Alaska’nın vahşi bölgelerini keşfedeceksiniz, beğendiğiniz o güzel yerde kendinize geniş bir çiftlik ve şehir inşa edeceksin.

AÇIKLAMA;

Fabrikalar ve çiftlikler geliştirin şehir inşa edin ve daha sonrasında yaşamınız için gerekli kaynakları oluşturun.  Hayvanları yetiştirin ve mahsulleri toplayın, kendiniz ve ticaretiniz için yiyecek ve giyecek yapın.
Komşu çiftlik sahipleriyle rekabet edin.
Zorlu görevlerin kilidini açın Kaşiflerin Kate ve Paul’un gizemleri çözmelerine ve seyahat ettikleri her kasaba veya köyde antik kalıntılar inşa etmelerine yardımcı olun.

Olağanüstü oyun karakterleriyle tanışın ve bir kasabadan diğerine yolculuklarınızda etkileyici hikayelerinizi oluşturun.

KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “klondike-adventures_1_64” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

VİDEO OYUN TANITIM

HİLE DOSYASI İNDİR > ?

Etiketler: Klondike, Adventures

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.