Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Hungry Shark Evolution 7.5.10 Aç Köpek Balığı Hileli Mod APK İndir 2020

30.05.2020
951
A+
A-
Hungry Shark Evolution 7.5.10  Aç Köpek Balığı Hileli Mod APK İndir 2020
gDQNbdC
Hungry Shark Evolution 7.5.10 

Hungry Shark Evolution 7.5.10  Aç Köpek Balığı Hileli Mod APK İndir 2020

Oyunda Her şeyi ve Herkesi ye. İçindeki vahşi köpekbalığını ortaya çıkarmak ve mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışmak için okyanusun dalgalarına ve öfkesine devam etmek için Android oyunumuz Hungry Shark Evolution hileli mod APK’sını indir ve bu zevkli oyunun tadını çıkart.

Oyun gerçekçi kadar güzel ve deniz heyecanı katıyor.  Kısacası, güçlü olanın öfkesini göreceksiniz. Bir köpekbalığını ya da bütün bir köpekbalığı filosunu, kontrol edeceksiniz ve görünürde her şeyi yemek için bir göreve devam edeceksin. 

Nasıl Oynanır:

Köpekbalıkları, balıklar, tekneler ve temelde kendini suda bulan her şey, bu suda yaşayan ne varsa yaşamak için mücadele edecek.

Daha fazla puan almak ve mayınlara ve sizi öldürmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışanlara dikkat edin. Sizin için kendi fikirleri olan daha büyük köpekbalıklarına da dikkat etmelisiniz. Okyanusun tepe avcısı olmak için köpekbalığınızı geliştirin ve hiçbir şeyin yolunuza çıkmasına veya yüzmesine izin vermeyin.

Bir jet paketini bağlayıp daha fazla kaosa neden olarak uçarak gökyüzüne bile yükselebilirsiniz. Bu oyunun ne kadar çılgın olduğunu görmek güzel bir şey. Köpekbalığın aç, onu besle.

Bir numaralı ipucumuz sadece her şeyi yemek. Yine de, bu zarif tutkuyu gerçekleştirmek için yeterince uzun süre hayatta kalmak isteyip istemediğinizi bilmeniz gereken bazı yararlı şeyler var. Hungry Shark Evolution apk oyununu oynamak için en iyi ipuçlarımızdan bazıları.
33 min


Yardım için Bebek Köpekbalıkları kullanın: 

Bebek Köpekbalıkları bu oyunda bir tür evcil hayvan gibidir. Sizinle birlikte yüzüyorlar ve daha fazla şey yemenize yardımcı oluyorlar. Onları mümkün olduğunca kullanın. Bir bebek Mako köpekbalığı 20 mücevher kadar küçük ve bir bebek Megalodon 900 mücevher. Ayrıca oyun içi madeni paralarla bir bebek resif köpekbalığı da satın alabilirsiniz, ancak bu aslında satın almak için mücevher gerektirmeyen tek köpekbalığıdır. 

Yemek yiyerek ve kazanarak seviye atlayın:

Köpekbalığınızı yükseltmenin tek yolu, seviye atlayabilecek kadar yemek yemektir. Gereksinim duyduğunuz tek şey bu değil. Ayrıca seviye atlamak için yeterli paraya sahip olmanız gerekecek bu yüzden de yeterli para toplamaya odaklandığınızdan emin olun. 

Köpekbalığınız büyüdükçe, onları yükseltmek için çok daha fazla jetona ihtiyacınız olacak, bu da daha büyük şeyler yiyebilmenizle kısmen dengelenecek 

Denizaltılar nasıl yenilir: 

Denizaltılar, oyundaki en zorlu düşmanınızdır. Onlara çok yaklaşırsanız sizi öldürebilirler. Yine de, onları yenmenin bir yolu var. Bir denizaltıyı yok etmek için, sadece önüne doğru şarj etmeniz gerekir. Bu intihar gibi görünse de ve gerçekten size büyük miktarda hasar verebilir ve onları yenmenin tek yolu budur. İşin püf noktası subayı sürpriz bir pusuda almaktır.

Mod Özellikleri:

Sınırsız para
Sınırsız kristal

KURULUM;

Android cihazınızda Ayarlar’a gidin
Genel Ayarlar’da Kişisel bölümü altında Güvenlik’e gidin
Cihaz yönetimi altındaki Güvenlik sayfasında Bilinmeyen Kaynaklar’a ( Bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin ver) gidin ve seçin.
Bir Pop-up kutusu değişiklik hakkında sizi uyarır, Tamam’a tıklayarak kapatılmalıdır .
Ekranın üst kısmından Bildirim panelini çekin
ungry Shark 7.5.10.281MOD-t apk dokunun ve yükleyin.

Video kurulum adımlarını iyi takip edelim.

VİDEO ANLATIMI

HİLE DOSYASI İNDİR > ?

Etiketler: Hungry Shark, Aç Köpek balığı

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.