Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Heroine Bibi, Kahraman Bibi Boyama Sayfası İle Çizim Öğren

08.05.2020
2.958
A+
A-
Heroine Bibi, Kahraman Bibi Boyama Sayfası İle Çizim Öğren

IAR4DNc
Heroine Bibi, Kahraman Bibi Boyama Sayfası İle Çizim Öğren

Heroine Bibi, Kahraman Bibi Boyama Sayfası İle Çizim Öğren

Heroine Bibi yani kahraman bibi, elinde hep bir beyzbol sopasıyla dolaşıp kötülere karşı saldıran, ve yakın mesafedeki düşmana vuran bir kahramanımız.

Heroine Bibi Oyun Oynanış Açıklaması

Oyun içinde 3 cephane çubuğunun tamamı yeniden yüklenirse Home Run çubuğunu şarj eder. Home Run çubuğunu şarj etmek, bir sonraki saldırısının düşmanları geri püskürtmeye yarayacaktır. 

Bibi’s Super, düşmanları delip duvarlardan seken uzun menzilli bir hasar balonu gönderir.
77 min
Kahraman Bibi


Bibi beyzbol sopasını sallıyor. Hazırda üç salıncak olduğunda, Home Run bar şarj olacak. Tamamen şarj olduktan sonra bir sonraki salınımı düşmanları geri itecek.

Bibi beysbol sopasıyla sallanır, düşmanları geniş bir yayda yaklaşık 180 derecede vurur. 

Frank’inki gibi bu saldırı da zaman alır. Ancak, Frank’in aksine, bunu yaparken hareket edebilir. 

Buna ek olarak, Bibi’nin cephane deposu doluysa, Home Run çubuğu şarj olmaya başlayacaktır. Home Run barının şarj olması 2 saniye sürer ve tamamen şarj olduğunda Bibi’nin bir sonraki saldırısının düşmanları geri almasına neden olur. Ancak, hasar çıkışı aynı kalacaktır.
55 min
Heroine Bibi


Bibi’nin cephane sayacı dolduğunda ve Home Run çubuğu tamamen şarj olduğunda, hareket hızı 821 noktadan 920 noktaya çıkar. Ancak, Bibi Home Run vuruşunu kullandıktan sonra tekrar normal hızda hareket edecektir.

İPUÇLARI;

Bibi’nin Home Run çubuğu şarj olduğunda rakipleri geri alma yeteneği, kısa menzilli savaşçıların temasından kaçınmak ve Supers’ı tam olarak yerine getirmeden önce durdurmak için kullanılabilir.

Başka bir Bibi ile savaşırken, menzile girmeden önce saldırınıza başlayabilirsiniz ve Bibi’nin atışının biraz zaman alması nedeniyle, sallanmadan önce düşman Bibi’yi geri alabilir veya vurabilirsiniz.

Aynı mekanik diğer savaşçılarla savaşırken de uygulanabilir. Doğru zamanlamayı öğrenmek biraz pratik gerektirir, ancak bu hileyi kullanmak Bibi ile olan becerinizi ve yeteneğinizi büyük ölçüde artıracaktır.
U13O6b3


Düşmanları vurmak, özellikle de onu daha uzak mesafeden vurabilen orta ve uzun menzilli rakipler için düşman ateşinden uzaklaştırırsa dezavantaj olabilir.

Home Run bar şarj edildiğinde geri tepme nedeniyle hedef kaçışa yardımcı olmaktan kaçınmak için, Bibi onları yakındaki bir duvara çarpıp onlara gidip öldürebilir.

Bir sonraki atağınız sadece geri vurmak istemediğiniz düşmanlara saldırmaksa, Bibi’nin yarasasını erken sallayarak, şarj edilmiş bir Home Run barından knock back’den kasten kurtulabilirsiniz.
HEROİNE BİBİ ÇİZİM VİDEOSU
Etiketler: Heroine Bibi çizimi yap, Kahraman Bibi, Heroine Bibi çizim sayfası

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Alcopsy dedi ki:

    Thank you