Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

GTA 5 v20.0.8 Full Hile + Mega Özellik+ APK + OBB Data İndir 2020

10.05.2020
2.403
A+
A-
GTA 5 v20.0.8  Full Hile + Mega Özellik+  APK + OBB Data İndir 2020

GTA 5 v20.0.8  Full Hile + Mega Özellik+  APK + OBB Data İndir 2020
GTA 5 v20.0.8  Full Hile + Mega Özellik+  APK + OBB Data İndir 2020

Dünyayı kasıp kavuran oyunlarda zirveyi zorlayan GTA5 yeni hilesini paylaşıyorum. Her şeyden önce, bu oyun gerçek hayattaki şehirlere dayanıyor.

GTA Vice City den Miami’ye kadar gidiyor, GTA Liberty City New York’a kadar da gidiyordu, ve en son oyun olan GTA V, Los Angeles’a dayanan Los Santos’ta gerçekleşiyor. 

Oyunda ilgi çekici noktaları işaretleyebilir, oyun içinde tamamlamak için görev arayabilir ve oyuncuların büyük şehri keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz.

Oyun daha önce hiç gerçekleştirilmemiş 3 kahramanı içeriyor. Onlar Franklin, Patrick ve Michael. Her karakterin kendine özgü bir hikaye modu ve benzersiz bir kabiliyet seti var. 

Oyun sırasında karakterler arasında geçiş yapabilirsiniz. Onu daha da serinleştiren şey, her kahramanın hikayesinin oyun sırasında bir noktada karışmasıdır. 

Öncüllerinden farklı olarak, GTA V’nin hikayesi oldukça karmaşık ve iyi düşünülmüş. Oyun bir rollercoaster duygu ve kesinlikle bir gezintiye çıkaracak oyuncu arıyor bu da sen olabilirsin. Oyunu indir ve bu 3 kahramanın karakterini al ve özelliklerini kullan.

NOT: Dosyaları ZArchiver uygulaması ile açın eğer bu uygulama yoksa TIKLA İNDİR

NOT: Daha önce obb klasörünüz yoksa / sdcard Android / obb /  klasörünü oluşturun.

KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linklerden APK ve OBB dosyalarımızı indirelim.

İndirilen bu dosyalar telefonunuzun belleğine veya SD kartınıza kaydedilebilir.

APK dosyasını (GTA5-final-mod ) önce Bilinmeyen Uygulama İzni’ne izin vererek cihazınıza yükleyin.

Bu adımları geçtikten sonra, önbellek dosyasını çıkarmanız ve belirtilen dizine eklemeniz gerekir: SDCARD / dahili depolama / veri / OBB

Kurulum adımlarını doğru yaptıysanız, GTA V’yi oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Şimdi oyuna girin ve Los Santos şehrinde dolaşın, suç işleyin, görevleri tamamlayın ve nihai gangster olmaya çalışın.

VİDEO OYUN TANITIM


APK DOSYASI İNDİR > ?

OBB İNDİR > ?

Etiketler: GTA 5 indir oyna, GTA 5  full hile indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.