Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Draw a Stickman EPIC 3 1.2.17320 ÇÖP ADAM Apk + Mod + Data İndir 2020

09.05.2020
586
A+
A-
Draw a Stickman EPIC 3 1.2.17320 ÇÖP ADAM Apk + Mod + Data İndir 2020

DKPWsJL
Draw a Stickman EPIC 3 1.2.17320 ÇÖP ADAM Apk + Mod + Data İndir 2020
Draw a Stickman EPIC 3 1.2.17320 ÇÖP ADAM Apk + Mod + Data İndir 2020

Yepyeni bir Çöp Adam Draw EPIC 3! Oyunu sizi bekliyor. Yolsuzluğu yenmek için yep yeni bir maceraya atılın. Eğlenceli bulmacaları çözün, sinsi canavarları yok edin ve yepyeni bir dünyaya doğru yola çıkın. Şimdi yeni kurşunlanmış Kahramanınızı alın, EPIC olma zamanı geldi.

Bir resim çizmek için bir kalem kullanabilir ve farklı bölümlerini renklendirmek için renkli plakalar kullanabilirsiniz. Resmin bir kısmını kalın bir kalemle veya tam tersi boyayabilirsiniz. Boyamayı bitirdikten sonra oyuna girebilirsiniz.

AÇIKLAMA;

Harika bir Kahramanı oluşturmak için yeni, çizim araçlarınızı kullanın! İstediğiniz kadar yaratıcı olun. Kahramanınız sizin çiziminize bağlı, çizebileceğiniz her şey olabilir!
Yeni Sketchbook’unuzda sınırsız sayıda Kahraman ve Araç çizimlerini oluşturup saklayın. Tüm favori karakterlerinizle oyununuzu renklendirmek için istediğiniz zaman bunlar arasında seçim yapabilirsiniz.

Yeni Hub Dünyasında dolaşın ve Stickman evrenindeki diğer karakterlerle tanışın! Ne söylemeleri ve ne yapmaları gerektiğini görün!
Sırlar, koleksiyonlar ve gizli yollarla dolu yeni seviyelerde maceraya çık.

Geçmek için bir sürü yeni canavar! Oozes, Trolls, Bully Goats ve belki de hepsinden en korkutucu olan şeytani bir Hamster’ı ara!

Patronları canlandırmak ve çevrenizdeki dünyaya hayat vermek için şık yeni kalemlerinizi kullanın.

Boyama kılavuzları, araç planları ve kalemler bulduğunuzda yeni gizli alanların kilidini açın! Her seviyede 3 Yıldız kazanabilecekmisin?

KURULUM;

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Draw-a-Stickman-EPIC-3-1.2.17320-okuokubil.com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.

2- Arkasından “com.hitcents.drawastickmanepic3” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.

Oyuna girin ve tadını çıkartın. 

VİDEOLU ANLATIM

APK DOSYASI İNDİR > ?

OBB İNDİR > ?

Etiketler: Draw a Stickman EPIC 3, Çöp Adam, Çöp Adam Çiz

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.