Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Counter Strike GOESP Hilesi Duvardan Görme Wallhack Hilesi İndir 2020

30.05.2020
568
A+
A-
Counter Strike GOESP Hilesi Duvardan Görme Wallhack Hilesi İndir 2020

Counter Strike GOESP Hilesi

Counter Strike GOESP Hilesi Duvardan Görme Wallhack Hilesi İndir 2020

CS: GO bedava GOESP hilesi paylaşıyorum. Bu hile sadece Amatörler içindir, çünkü sadece bir ana işlev vardır. ESP. ESP (WH) işlevi, düşmanlarınızı haritadaki duvarların arkasında görünür hale getirecek, bu da rakiplerinizin aksine size büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Oyuncuların yerini önceden bilecek ve hazır olacaksınız. Hack, ESP’yi kendiniz için düzenleyip özelleştirebileceğiniz, doğru renkleri seçebileceğiniz veya düşmanınızın sağlığını, silahlarının ne olduğunu, ona ne kadar mesafe ve çok daha fazlasını belirtmek için ek özelliklerini etkinleştirebileceğiniz çok güzel bir menu vardır.

Bu hilemiz .exe biçiminde hazır bir hiledir bu hilemizin çalışması için bir Injector programı gerekiyor onu da aşağıda size veriyorum.

PASSWORD: okuokubil.com

VİDEO OYUN TANITIM


PASSWORD: okuokubil.com

? HİLE DOSYASI İNDİR > ?

? INJECTOR İNDİR > ?

Etiketler: Counter Strike, Esp

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.