Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

1945 Air Forces Yeni Hava Kuvvetleri Sınırsız Para MOD İndir 2020

25.05.2020
2.299
A+
A-
1945 Air Forces Yeni Hava Kuvvetleri Sınırsız Para MOD İndir 2020

qgL2g7P
1945 Air Forces Yeni Hava Kuvvetleri Sınırsız Para MOD İndir 2020

1945 Air Forces Yeni Hava Kuvvetleri Sınırsız Para MOD İndir 2020

1945 yeni hava kuvvetleri Bu oyunumuz son günler de baya popüler oyunlardan biri oldu. Oynamak için bir konsol satın almaya gücü yetmeyenler bile var ama bu şimdi ücretsiz olarak sizin elinizin altında ve yanınızda. 
En iyi deneyimi yaşamak için oyunu hemen indirebilmek için yalnızca ortalama yapılandırmaya sahip bir telefona ihtiyacınız vardır. 

Oyun, birçok oyuncunun çocukluk anılarının anısı olmayı vaat ediyor, bu yüzden 1945 Hava Kuvvetleri’ni indirmeye hazır mısın?

Oyunun başlığını okuyarak, oyunun ne ile ilgili olduğunu zaten tahmin ettiniz, değil mi? 
22 min

Oyun II. Dünya Savaşı’na geri dönmek için sizi zamanında geri götürecek. Bu, insanlık tarihinin en büyük ölçeğine sahip iki savaştan biridir. Düşmanın güçlerine karşı savaşmak için bir savaş uçağının pilotuna dönüşeceksiniz. Tüm düşman hava kuvvetlerini ve toplamlarını yok etmek için eşsiz bir göreviniz olacak. 

Bu sizin için son derece zor bir görev olacak, ama endişelenmeyin çünkü en gelişmiş savaş jetine ve en iyi yeteneğe sahipsiniz. Ayrıca, bu görevlerde yanınızda yoldaşlarınız olacaktır. Becerilerini göster ve orduyu kazan.

OYNANIŞ;

Oyunun oynanışı son derece basittir, ancak kazanmak için oyuncuların çok yüksek becerilere sahip olması gerekir. Atanan görevleri yerine getirmek için askeri uçağınızı ordunun inine yönlendireceksiniz. Uçağınız otomatik olarak ateş edecektir, oyuncuların bunu yapabilmek için ateş düğmesine basması gerekmez. Tek yapmanız gereken uçağı hareket ettirmek için parmağınızı ekrana dokunmaktır, uçak savaşınız parmak hareketinizin yönünde hareket edecektir. Düşmanların şiddetli yağmuru önlemek için ustaca hareket edin. Belki kazanabilmek için düşmana birçok kez vurursunuz, ancak size sadece bir kez vurmaları gerekir ve ölürsünüz. Oyun sırasında, oyun ekranına dağılmış rastgele yükseltme öğeleri olacak. Bu yükseltilmiş öğeleri vurmak için savaşçınızı hareket ettirmeye çalışın.
55 min

KURULUM;

Android cihazınızda Ayarlar’a gidin
Genel Ayarlar’da Kişisel bölümü altında Güvenlik’e gidin
Cihaz yönetimi altındaki Güvenlik sayfasında Bilinmeyen Kaynaklar’a ( Bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin ver) gidin ve seçin.
Bir Pop-up kutusu değişiklik hakkında sizi uyarır, Tamam’a tıklayarak kapatılmalıdır .
Ekranın üst kısmından Bildirim panelini çekin
1945_Air_Forces_v7.13_mod apk dokunun ve yükleyin.

VİDEO ANLATIMI

HİLE DOSYASI İNDİR > ?

Etiketler: 1945 Air Forces

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.