Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9 °C
Hafif Yağmurlu

ZArchiver Nedir? Android Telefonlarda Zip Çıkartma Dosya Oluşturma

14.04.2020
4.538
A+
A-
ZArchiver Nedir? Android Telefonlarda Zip Çıkartma Dosya Oluşturma

2f481836 3f46 4723 a746 eda7e15ffd78
ZArchiver Nedir? Android Telefonlarda Zip Çıkartma Dosya Oluşturma 

ZArchiver Nedir? Android Telefonlarda Zip Çıkartma Dosya Oluşturma 

ZArchiver nedir? ZArchiver Android uygulaması arşiv dosyalarını ve sıkıştırılmış dosyaları oluşturmanıza ve ayıklamanıza yardımcı olan bir programdır. Bu uygulamanın kullanılabilirliği açısından, herhangi bir Android Kullanıcısı Google Play Store’dan kolayca indirebilir.

 ZArchiver özellikleri;

ZArchiver uygulaması arşiv yönetimi için en iyi uygulama. Kullanıcı dostu bir ara yüz ile birlikte gelir. Bu uygulamayı kullanarak 7z (7zip), zip, bzip2 (bz2), gzip, XZ ve tar gibi türleri içeren bir arşiv oluşturabilirsiniz. Ayrıca, sıkıştırılmış dosyaları kolayca açabilirsiniz.
Ayrıca oluşturulan arşivi düzenlemenize de olanak tanır. Oluşturulan arşivdeki dosyaları hızla kaldırabilir veya ekleyebilirsiniz. Hassas veriler açısından, parola korumalı arşivler de oluşturabilirsiniz. Ayrıca, aynı şeyi çıkarmanızı sağlar.

Sıkıştırmak için 7z (7zip), zip, rar, rar5, bzip2, gzip, XZ, iso, katran, arj, taksi ve daha birçok dosya formatına çok aşinadır. İçerdiği arşivi görüntülemek için 7z (7zip), zip, rar, rar5, bzip2, gzip, XZ, iso, katran, arj, kabin, lzh, lha, lzma, xar ve daha fazla formatla görüntüleyebilirsiniz.

Uygulama özelleştirme açısından, uygulama dilini mevcut olandan değiştirmenize izin veriyor. Dahası, uygulama arka planını ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Android’de dosyayı açma

Bir dosyanın sıkıştırmasını açmak da aynı derecede basittir. Size e-postayla gönderilen veya Android cihazınıza başka bir şekilde indirilen bir dosya olduğunda, birkaç seçeneğiniz vardır. İlk seçenek, sıkıştırılmış arşivin içeriğini görüntülemektir.

ZArchiver’ı açın ve arşivi bulmak için dosya yöneticisini kullanın. bulduğunuzda arşivi tıklayın. Size Göster seçeneği olacak birkaç seçenek sunulmalıdır. Sıkıştırılmış arşivdeki klasörleri ve dosyaları görebileceksiniz. Gerekirse, tek bir dosyayı ayıklayabilirsiniz.
Hepsini çıkarmak istiyorsanız, başka seçenekler de var. Buradan ayıklayabilirsiniz, bu içeriği ana klasöre boşaltır. ./<Archive name> / dizinine ayıklayabilirsiniz, bu yeni bir klasör oluşturur ve tüm dosyaları bu klasöre çıkarır. Bu genellikle harika bir seçenektir.

Arşiv Dosyası Oluştur

ZArchiver, dosyaları çıkarmanın yanı sıra kolay taşınabilirlik için Arşiv Dosyalarını oluşturmanıza da izin verir. Bu uygulama dışında, dosyaları arşivlemek için tonlarca araç bulabilirsiniz. Ancak, önemli olan kullanımın basitliğidir. ZArchiver, dosyaların kolay arşivlenmesi için listenin en başlarında gelir.

ZArchiver kullanarak arşiv dosyaları oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Aç ZArchiver App.
  • Tarayın klasörü kendisi için istediğiniz için yaratmak bir arşiv dosyası .
  • Burada dosyaları seçin .
  • Eğer dosyaları seçmek üzere, + işareti sağ alt köşesinde dönüştürecektir içine  ⇓ .
  • Bir arşiv dosyası oluşturmak için üzerine  dokunun .
  • Şimdi, yazın ismini o arşiv dosyalarının istediğiniz kadar sette .
  • Sonra, dokunun üzerinde Arşiv Biçimi seçeneği. 7z, zip, tar, tar.bz2, tar.gz, tar.xz ve tar.lz4 gibi çeşitli formatlar sunar .
  • Ayrıca, sıkıştırma düzeyini Sıkıştırma Yok, En Hızlı, Hızlı, Normal, Maksimum ve Ultra arasından ayarlamanızı sağlar.
  • Dosyaya erişmek için Veri (ZipCrypto), Veri (AES-128), Veri (AES-192), Veri (AES-256) gibi şifrelemeyi ayarlayabilirsiniz .
  • Bundan sonra , arşiv dosyasını oluşturmak için Tamam düğmesine dokunun .

Ayrıca, başka iki yolla yeni bir arşiv oluşturabilirsiniz.

  1. Uygulamayı açın >> + işaretine dokunun >> Tamam >> Dosyaları seçin >> √ üzerine dokunun .
  2. Uygulamayı açın >> Menü >> Oluştur >> Yeni Arşiv >>  Tamam >> Dosyaları seçin >> √ üzerine dokunun .

ZARCHİVER İNDİR >>> ?

Etiketler: Zarchiver nedir, Zarchiver indir, Rar ayıklama, Dosya oluştur

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.