Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Taht Oyunları 2 Sezon 1 Bölüm Gece Toprakları Game Of Thrones GOT

24.04.2020
1.580
A+
A-
Taht Oyunları 2 Sezon 1 Bölüm Gece Toprakları Game Of Thrones GOT

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Taht Oyunları 2 Sezon 1 Bölüm Gece Toprakları Game Of Thrones GOT

Taht Oyunları 2 Sezon 1 Bölüm Gece Toprakları Game Of Thrones GOT

SEZON 2. GECE TOPRAKLARI BÖLÜMÜ KONUSU

Craster’s Keep’in dışında, Gece Gözcüsü’nün adamları, Samwell Tarly, Craster’in eslerinden birini (Gilly adında bir kız) Jon Snow’un direği Ghost’un karşısında toplanırken kamplarına yönelir. Sam yaratıgı uzaklaştırır ve baska nedenlerle dehşete düsmüş olan kızla konuşur. Sam onu Jon’a getirir ve onlarla birlikte gitmesi gerektiğini açıklar – hamile. Gilly, bir çocuğu olduğunu düşünür, ancak erkeklere bunun ne anlama geldiğini söylemekten çok korkar. Zaten Craster ile tehlikeli bir yerde, Jon hayır diyor.

11

Arya Stark, Yoren liderligindeki ragtag Night’s Watch askerleri grubuyla Kingsroad’a gider. Altın pelerinler kamplarına yaklaştığında, onu aradıklarından korkan hemen aşağıya iner, ancak erkeklerin Robert Baratheon’un hayatta kalan tek piçlerinden biri olan Gendry’ye gönderildigi ortaya çıkıyor. Yoren, gardiyanlara seyahat arkadaşlarının şimdi Gece Gözcüleri’ne ait olduğunu söyler ve baş sürücünün uyluğunun içine bir hançer çizer. “Burada bu kavsakta ölebilirsin,” diyor Yoren. “Ya da sehrinize geri dönüp üstatlarınıza aradığınızı bulamadığınızı söyleyebilirsiniz.” Öfkeli, Şehir Bekçileri ayrıldı. King’s Landing’in Kırmızı Muhafızı içinde, Tyrion Lannister odalarına geri döner ve Lord Varys’in Shae ile konustuğunu bulur. Spymaster, Shae’nin kim olduğunu bildigini ve Tyrion’un onu mahkemeye çıkarmasının yasaklandığını açıkça ortaya koyuyor. Tyrion örtülü tehditlerini dinliyor ama çok daha somut bir dilde yanıt veriyor: “Ben Ned Stark değilim” diyor Varys’e. “Seni denize fırlatacağım.” Ancak hadım korkutmaz. Adamlar, Cersei’nin Robb Stark tarafından sunulan barıs kosullarını göz ardı ettigi Küçük Konsey toplantısına katılmak için ayrılırlar. Tyrion alaycı bir sekilde, diplomasisi markasının onları çok ileri götürmedigine dikkat çekiyor
Kırmızı Atık’ta dünyanın dört bir yanında Daenerys Targaryen, güvenli sığınak bulmak için gönderdiği üç bisikletçiden herhangi bir kelime bekler. Binici bir at, sırt çantasında doldurulmuş Rakharo’nun başı ile gelir. Kederli ve öfkeli olan Dany cinayetten intikam almak için yemin ediyor, ancak çorak araziden kaçma umudu daha da azaldı.

12

SİPARİŞLER EMİRDİR

Tyrion, Sehir Saatinin komutanı Janos Slynt ile birlikte yemek yiyor ve Robert’ın genelevdeki piçin öldürülmesini soruyor. Tyrion, emrin kraliçeden geldiginden süphelenir, ancak Slynt konuyu atlar. Tyrion, Slynt’in Ned’e ihanet etmesi için para ödendigine isaret ederek farklı bir yöne dogru zorlar. Komutan hücum ettiginde, Tyrion son hamlesini yapar. Altın pelerinlerin yeni komutanı Bronn – Slynt’a Duvar’a baglı bir gemiye kadar eslik ettigi anlasılıyor. Daha sonra, Cersei karardan rahatsız olur, ancak Tyrion ona sıradan insanları kaybettigini açıklar. “Onlara toplanma ağlamalarını verdin,” diyor ona: “Kraliçe bebekleri katletti.” Sessizliginden.

13

Theon Greyjoy, demir adalarına yelken açarak, güvertesinin altındaki vaktini “kaptan karısı” olarak aldığı sade kaptanının kızı ile geçiriyor. Kız düştükten sonra kızı terk eder, ancak rıhtımdaki hiç kimsenin Pyke’nin varisi olarak ona dogru saygı göstermedigini erteler. Sadece genç bir kadın onunla ilgilenir ve kaleye yolculuk yapar. Onu doğustan gelen statüsü ile etkilemeye çalısır ve ona nazikçe geri flört eder. “Bu gece torunlarına anlatacaksın,” diye söz veriyor. Demir Adaları Lordu babası Balon Greyjoy ile tanışmaya geldiğinde, oglu haline gelen yumuşak, aşırı giyimli adamdan etkilenmez. Ancak Balon, Theon’la birlikte gelen genç kadının çok düşkün – Theon’un çocuklugundan beri görmedigi kız kardesi Yara

14

Davos Seaworth, Stannis Baratheon’un güçlerini desteklemek için bir gemi filosunu güvence altına almak için eski arkadası korsan Salladhor Saan ile bir araya geldi. Stanos savaşı kazandıktan sonra Davos ona zengin bir emeklilik vaat ediyor. “Benimle gel ve Westeros’un en büyük şehrini yağmala” diyor. Saan, Davos’un tanıstıgı en dürüst kaçakçı oldugunu belirterek hemfikir. Davos haberi, daha sonra onu rahibe Melisandre ile özel zaman için görevden alan Stannis’e rapor eder. Stannis, Renly’nin gücünden endise duyduğuna inanır, ancak ona inancını söyler – zaferini alevlerde gördü. Bornozunu açar ve kendisine, “Sana bir ogul verecegim, kralım” teklif eder. Gerçek bir varisin eklendiği cazibeyle onu savaş odasındaki harita masasına götürür.

15

Duvarın kuzeyinde Jon, Craster’ın sesiyle uyandı ve kucağında bir bebekle birlikte kalıyor. Jon ormandaki vahsi doğayı takip eder ve ağaçlarda yankılanan Beyaz Yürüteçlerin buzlu dilini duymak için soğutulur. Kılıcını çeker ve karanlık bir figürün çocuğu yerden kaldırdığını görene kadar bebeğin çığlıklarının seslerine doğru kosar. Arkasında bir ses duyan Jon etrafta döner ve Craster onu yere vurur.

44

GAME OF THRONES 2 SEZON 1 BÖLÜM 

Etiketler: Game Of Thrones 2 Sezon 1 Bölüm İzle, Game Of Thrones

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.