Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Morning Yoga for Inner Peace – Sabah Yoganızı Yaptınız mı?

23.04.2020
777
A+
A-
Morning Yoga for Inner Peace – Sabah Yoganızı Yaptınız mı?

999 min
Morning Yoga for Inner Peace – Sabah Yoganızı Yaptınız mı?

Morning Yoga for Inner Peace – Sabah Yoganızı Yaptınız mı?

YOGA, stresi azaltmak ve zihni temizlemede ve vücudunuzu rahatlatmak için neden bu kadar etkili olduklarının nedenini ortaya koymaktadır. Stres giderici teknikler, sakinleştirici yoga duruşları ve kontrol etmeyi öğrenme vücudumuzu dinç tutacaktır.

57

Bu sabah yoga uygulaması, rahatlamanız için  bir fırsat verecekve daha sonra iyi bir uygulama için nefes ve asana üzerine mükemmel bir rahatlık getirecek. Pranayama’ya (veya nefes pratiğine) ve aklınızı ve bedeninizi sevgiyle uyandıran, size gününüzü fethetmek için ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayan hareketli bir meditasyon yapmaya hazır mısın?. Kalça, kalp, omuz ayaklara. Sırtta boşluk yaratın ve omurgadan sağlıklı enerji akışı sağlayın. Güç oluşturmak, niyetle hareket etmek ve Neyin İyi Olduğunu Bulmak için nefesinizi kullanın şimdi hazırsanız sabah yogamıza başlayalım.

Huzurlu bir gün için bu olumlu sabah enerjisini artırmak. Ilımlı bir tempo önerilyor ancak sabit bir nefesi destekleyen herhangi bir tempoda hareket etmeniz gerekiyor.
Doğanın unsurlarıyla çevrili yaratıcı yoga  içeriğiyle size ilham vermeyi umuyorum. Kendinize odaklanmak ve netlik kazanmak için günlük yaşamdan bir mola vermek çok önemlidir. Yoga pratiği sırasında nefesinize odaklanmak, zihniniz ve bedeninizle uyum içinde olmanızın anahtarıdır. Sabırlı olun, her şey doğru zamanda size geliyor olacak.

Yatakta veya dışarıda nerede olursa olsun, kesinlikle sabah yogaya başlamak için harika bir gününüz olsun. Bugün Yavaş hareket, sizi nazikçe ısıtmak ve Agni Akışlarından herhangi birine hazırlanmak için hazır mısın?  Akış çoğunlukla oturmuş olup, bunu herhangi bir ayara uyarlanabilir hale getirir. Gününüzden uyanmak veya gevşemek için yatağınızın rahatlığında da yapılabilir. Nefesinizi takip ettiğinizden ve rahat hissettiğiniz hızda hareket ettiğinizden emin olun. Dizlerin ve oturmak için blokların altına yerleştirmek için bir battaniye olması önerilir.

69

Bu yoga sınıfı sizi sabahınıza nazikçe girmeniz için oluşturuldu. İstediğiniz sürece herhangi bir şekilde kaldığınız rahat bir tempoda bu yoga sınıfıyla pratik yapabilirsiniz. Nefesinizle olan bağlantınıza odaklanın ve hareket akışının organik olmasına izin verin. Alt gövdeye odaklanan yoga dizisinin çoğu oturmuş ve matınızda veya yatağınızın rahatlığında uygulanabilir (sabah uzanışları için kişisel favorim). Dizlerin altına yerleştirmek için bir battaniye ve belirli duruşlar için oturmak için bir blok / yastık / olmasını öerebilirim.

Öncelikle kalçaları, bacakları ve hamstringleri açmaya odaklanalım. Sırtınızın alt kısmında da serbest hissedebilirsiniz. Bu oturmuş yoga akışı, ilk uyandığınızda ya da gün içinde gevşemek için yatakta yapılabilir.
Kalçalarınız biraz sert geliyorsa koltuğunuzun altında bir battaniye olmasını tavsiye ederim.
Diğer YOGA sayfalarımız görmek için TIKLAYINIZ
Etiketler: Sabah yagası, orning Yoga

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.