Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent v1.02 Trainer Hilesi İndir Mart 2020

06.03.2020
759
A+
A-
Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent v1.02 Trainer Hilesi İndir Mart 2020

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent v1.02 Trainer Hilesi İndir Mart 2020

Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent v1.02 Trainer Hilesi İndir Mart 2020

Tom Clancy’nin Splinter Cell destanını okuokubil.com sizlerle paylaşıyor. Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent’ın 2005 yılı oyununun merakla beklenen devamında ilk kez bir çift ajan casusu olarak oynuyor. 

Kime ihanet edeceğiniz ve kimlerin korunacağı, oyununuzun sonucunu gerçekten etkileyen gizli operatif ve acımasız teröristin çift rollerini üstlenin. Çift bir ajan olarak hayatın amansız gerginlik ve bağırsak anahtarı ikilemlerini yaşayın. 

Öldürmek. Sabotaj. İhanet. Hepsi masumları korumak için. Düşmanın güvenini kazanmak için ne kadar ileri gideceksiniz? Gizli operatif Sam Fisher olarak, kötü niyetli bir terörist gruba sızmalı ve içeriden yok etmelisiniz. 

operasyonlarınızın sonuçlarını dikkatlice tartmanız gerekiyor. Çok fazla teröristi öldüreceksin ve siperlerini yok edeceksin. Görevinizi tamamlamak için ne gerekiyorsa yapın ama hayatta kalın. 

Arkadaşlar hilemiz Splinter Cell Double Agent için son derece güvenle indirip deneyeceğiniz bir trainer oyundur.

Ajanlık oyunlarını sevenler için Tom Clancy’s macerası devam ediyor, iki taraflı çalışan bir ajan olacaksınız.

Sonuçta bu hile sayesinde biraz işiniz kolaylaşacak.

ÖZELLİKLER;

CAN
MERMİ
SEKMEME
SÜRE

KURULUM;

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten Splinter Cell Double Agent dosyasını indirip oyununu açın, karşınıza  menu ekrana çıkacaktır.

Menude istediklerinizi açmak için numpad tuşlarını kullanın.

Sınırsız can için ( numpad 1 ) tuşuna basın.

VİDEOLU ANLATIM
İNDİR RAR ŞİFRESİ ( www.okuokubil.com )

HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR >> ?

Etiketler: Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent v1.02 indir, Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent v1.02 Trainer Hilesi İndir 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.