Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

29.03.2020
827
A+
A-
Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

349452ce cd61 4bdb 9229 bdb6e0308183
Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Koronavirüs olduğunu görmek, o korkuyu yaşamak, dikkatinizin anlamsız bir şekilde bir taraflara çekildiğini gösterir. Rüyanızda ailenizin veya akrabalarınızdan birisinin virüse yakalanma olasılığı konusunda endişeleriniz varsa bu tür rüya görmeniz normal olup o kişilerin sizi bir ikileme atacağı anlamına da gelebilir.

Diyelim ki rüyanızda Virüse yakalandınız ve ciddi bir şekilde hastalandınız, bu rüya sizin gerçek hayatta çok sağlıklı olmanıza ve bunun yanı sıra yeni yeni birçok arkadaşlar kazanacağınıza delalettir.

Bugünlerde ‘’evde kal Türkiye’’ sloganını çok duyuyor ve sürekli bu salgını takip ediyor sürekli bununla meşgul oluyorsanız zihninizde bu koronavirüsün size bulaşması, yeni tanıştığınız insanlara daha fazla dikkat edeceğinizi ve eski arkadaşlarınızla daha az iletişim kurabileceğinizi gösterir.
 Ellerinizi virüsten temizlemek için sürekli sabunlu suyla yıkadığınızı görmeniz ve virüslerden korunmak için kendinize bir günlük program yapmanız tüm düşmanlarınızı yenebileceğiniz anlamına gelir. Bu azminizin ve hırsınızın aşırı derecede büyük olduğunu gösterir ki buda belki de kişilerle olan ilişkilerinizi kaybettirir.

Kötü bir virüs salgını görmek, yakında tüm zor sorunlarınızı başarıyla çözeceğinizi gösterir. Rüyanızda bir başkasının koronavirüs olduğunu görmeniz, arkadaşlarınızın sizi hayal kırıklığına uğratabileceği konusunda endişelerin olduğu gibi size gelecek iyi şansları da kaybedebilirsiniz diye düşünüyorum.
Rüyada korkunç ölümcül virüs nedeni ile sokaklarda ölen onlarca insan görürseniz, belki de korkunç bir çevresel felakete tanık olacaksınız demektir.
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Okuokubil.com

Etiketler: Koronavirüs, Coronavirüs, Rüyada Koronavirüs Görmek, Evde kal Türkiye,

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Ruya yorumlarinizi begenerek okuyorum. Tesekkurler