Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

11.03.2020
270
A+
A-
Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

222
Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır?

Rüyada koronavirüse yakalandığını görmek, zorlukları, engelleri, yeni düşmanların ve rakiplerin aktivasyonunu sembolize eder. Düşmanlarınız üzerindeki zaferi tahmin edebilir ve zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Bu günümüzü tehdit eden virüsü rüyanızda görmeniz gelecekteki güçlü sağlığınızı gösteriyor.
Çağın virüsü kabul edilen koronavirüs Enfeksiyonun neden olduğu virüs hastalığı hakkında görmüş olduğunuz rüya , zaten başlamış olan çabada beklenmedik zorluklar konusunda sizi uyarır. Paniğe gerek yok, sorunu çözmeyi denemek daha iyidir. Bir rüyadaki en küçük virüsleri görmeyi başardıysanız, bu grafik anlamsız şeylere çok fazla dikkat ettiğiniz anlamına gelir. Tüm duruma genel bir bakmalısınız.

Rüyada koronavirüs görmek, gelecekteki yaşamınız da vereceğiniz karara bağlı olacaktır. Koronavirüs bu rüya, tüm sorunların yakında çözüleceği anlamına gelir. Birisi bir rüyada virüs yaşarsa, partnerleriniz sizi hayal kırıklığına uğratır ve başarılı olmazsınız.
Rüyalarda karmaşık zorluklarla karşılaşabiliriz ve kronik bir hastalık veya ciddi sakatlıkla karşılaşmak oldukça endişe verici bir rüya olabilir. Eski kitaplarda hastalığın anlamı üzerinde bir patlama olmasına rağmen, çoğu şey bunun bir olumsuzluk rüyası olduğuna işaret ediyor. Buna inanıyor muyum? Cevap gerçek değil. Aşağıda size daha derinlemesine bir anlam vermeyi umuyorum. Hastalık hakkında bir rüya, eski rüyada olumlu bir sembol değildir. Şimdi, sahip olduğunuz (veya başkalarının) hastalığı önemlidir. Söylediğim gibi anlam, hastalığın size nasıl sunulduğuna bağlı olacaktır. Rüyanızda tek kronovirüs’e yakalanan sen misin yoksa hasta olan başka biri daha varmıydı acaba. Daha güzel ve sağlıklı rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
okuokubil.com

Etiketler: Rüyada koronavirüse yakalanmak, koronavirüs, Rüyada Koronavirüse Yakalandığını Görmek Ne Manadadır

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.