Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Pico Tanks Multiplayer Mayhem v33.0.2 Sınırsız Para Mod Apk 2020

20.03.2020
372
A+
A-
Pico Tanks Multiplayer Mayhem v33.0.2 Sınırsız Para Mod Apk 2020

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Pico Tanks Multiplayer Mayhem v33.0.2 Sınırsız Para Mod Apk 2020

Pico Tanks Multiplayer Mayhem v33.0.2 Sınırsız Para Mod Apk 2020

Pico Tanks, ekip stratejisine güçlü bir şekilde odaklanan hızlı tempolu, enerjik bir 3v3 tank dövüşçüsüdür. 
Kendi benzersiz tankınızı tasarlayın.
Arkadaşlarınızla gruplandırın ve birden fazla harita ve oyun modunda muhteşem 3v3 savaşlarında yarışın! Ekibinizle iletişim kurun ve takım odaklı bu gerçek zamanlı PvP savaş arenasında zafer talep etmek için düşmanlarınızın üstesinden gelin.

ÖZELLİKLERİ;

Arkadaşlarınızla hızlı tempolu hareketlerle kavga edin veya benzer bir sıradaki diğer oyuncularla eşleştirin. Mevcut çoklu modlarla yoğun gerçek zamanlı 3v3 savaşlarında kafa kafaya gidin.
● Bayrağı Tutun: Ekibinizin bayrağı yakalaması ve süre dolmadan en uzun süre tutması gerekir.
● Yükü Getir: Takımınızdaki güçlü bir tank, rakipleriniz yapmadan önce yükü almalı ve takımın geri kalanı savunurken üssünüze sürüklemelidir.
Düşmanlarına saldır, müttefiklerini iyileştir, çalılara saklan, biraz koyun sürüsü! Gelecekteki güncellemelere daha birçok oyun modu eklenecektir.

Tarzınıza ve takımınızın taktiklerine uygun tanklar tasarlayın. Savaş sırasında özelleştirmeleri de kendi yararınıza değiştirebilirsiniz. Kendi tanklarınızı kişiselleştirmelerle tasarlayarak çılgın ve yaratıcı olun!
● Silahları Tatmin Etme: Oyun tarzınıza uygun bir silah seçin. Uzun menzil gibi mi? Belki de Keskin Nişancı Tüfeği sizin için mükemmeldir. Yakın ve kişisel olmak için kısa menzili mi tercih ediyorsunuz? Spud Launcher’ı deneyin (en taze patatesleri vuruyor).
● Yükleme veya Yükleme Işığı: Seçtiğiniz silahınıza uyacak istatistiklere sahip bir tank tabanı seçin. Ne kadar zırhlı olursanız, o kadar çok yetenek taşıyabilir veya savaş meydanında hafifçe dolaşabilirsiniz.
● Güç Kesintileri:Yetenekler orada. Bir rakibi bitirmek için hava saldırısı düzenleyin veya arkadaşlarınıza bir tamir paketi atın. Bunlar gerçekten bir oyuna karar verebilir!
● Görünümünüzü Kişiselleştirin: Tankınız yalnızca en iyi deri ve kaplama malzemelerini hak eder. Tankınızı bir karakter ve ifade ile özelleştirin.

MOD;

sınırsız mermi
yeniden yükleme yok
bedava altın
ücretsiz mücevher
serbest göğüs
ücretsiz sürat
reklamsız
Para birimi negatif olsa bile sınırsız para birimi

VİDEOLU ANLATIM
İNDİR RAR ŞİFRESİ: www.okuokubil.com

HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR >> ?

Etiketler: Pico Tanks indir, Pico Tanks Multiplayer Mayhem v33.0.2 Sınırsız Para Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.