Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Medipol Başakşehir Ülke Puanında Avusturya’nın Türkiye’ye Yetişme Şansını Bitirdi

13.03.2020
1.393
A+
A-
Medipol Başakşehir Ülke Puanında Avusturya’nın Türkiye’ye Yetişme Şansını Bitirdi
33
Medipol Başakşehir Ülke Puanında Avusturya’nın Türkiye’ye Yetişme Şansını Bitirdi

Başakşehir Ülke Puanında Avusturya’nın Türkiye’ye Yetişme Şansını Bitirdi

Ülke puanı için de önemli işlere imza attıklarına dikkat çeken turuncu-lacivertlilerin başkanı, “Manchester United 5-0 yendi Avusturya takımını. Dolayısıyla artık Avusturya’nın Türkiye’ye yetişme şansı yok. Ülke puanına önemli bir katkı sağladık. Şampiyon olan takımımız direkt Şampiyonlar Ligi’ne bile gidemeyecekti ama şimdi Allah’ın izniyle direkt gidecek. Ben ülke puanı için de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başakşehir, Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiği için teknik direktörümüz ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’ye de bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Takımımız gidip elinden geleni yapacak”

Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasının sorulması üzerine de Gümüşdağ, “Bizim bütün enerjimiz ve heyecanımız bu maçtı. Şimdi bu akşamki maç bitti önümüzdeki maça bakacağız. Takımımız gidip elinden geleni yapacak. Her zaman galip gelmek istiyoruz ama futbol bu. Çok yüksek performanslı bir maç oynadılar. Bir yorgunluk var ama çıkıp ellerinden geleni yapacaklar. İnşallah iyi bir neticeyle döneriz” diye konuştu.

“Saha dışında oynanan oyunları kimse kabul edemez”

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Başakşehir’i hedef aldığı iddialarına ilişkin ise Göksel Gümüşdağ, “Ben bu tip polemiklere girmiyorum. Geçen sene de bir rakibimizin bir yöneticisi farklı şeyler iletmişti. Öyle olmadığı da Türkiye’nin malumu. İsim vermediler bir cevap vermem doğru olmaz ama ben bu tip şeylerin saha içinde kalmasından yanayım. Saha dışında oynanan oyunları kimse kabul edemez. Biz de kabul edemeyiz. O yüzden herkes saha içinde kalsın ve iyi oynayan kazansın. Bu zaferi de o taşısın yukarıya. Özellikle son haftalarda yaşadığımız, ezberlediğimiz davranış şekli. Dolayısıyla son haftalarda böyle tartışmalar oluyor. Ben bu tartışmaların içine girmek istemiyorum, biz oyunumuza bakıyoruz. Oyunumuza inanıyoruz. Başakşehir, 6 yıldır Avrupa’ya giden bir takım. Başakşehir şöyle gidecek, böyle gidecek diyenlere de en güzel cevap sahada verildi. Dolayısıyla hala liderlikte duran ve Avrupa’da da ilk 16’ya, şu anda da çeyrek final için mücadele eden bir takım” dedi.

“Kim bu mücadeleyi kazanırsa alkışlanmalı”

Sezon sonu şampiyon kim olursa diğer takım ve başkanların o takımı alkışlaması gerektiğini de belirten Gümüşdağ, “Ben her zaman söylüyorum, öyle olmalı. Nihayetinde futbol bir oyun. Görüyorsunuz dünya nelerle uğraşıyor. Futbolun içinde sevgi, birlik, beraberlik olmalı. Bugün tribünde tüm renkler yan yanaydı. Muhteşem bir atmosfer vardı. Bence buna inanmamız lazım. Avrupa’da biriz, ülkemizde de rakibiz. Dolayısıyla bu rekabeti yapacağız ama bu rekabetin içinde kim bu mücadeleyi kazanırsa onu da alkışlamak her takımın, her yöneticinin bence görevi olmalı” açıklamasını yaptı.

KAYNAK: İHA

Etiketler: Kopenhag, Medipol Başakşehir, Uefa avrupa ligi, ülke puanı, Medipol Başakşehir Ülke Puanında Avusturya’nın Türkiye’ye Yetişme Şansını Bitirdi

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.